Kom ook naar de VerkeersPro.nl Regiodagen!

Regiodag, VerkeersPro.nl, workshop

De rijschoolbranche is continue in beweging. VerkeersPro.nl houdt u graag van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte en nodigt haar lezers uit voor de gratis VerkeersPro.nl Regiodagen. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel gratis in.

Tijdens deze regiodagen zijn er diverse interessante workshops te volgen voor rijschoolhouders en rijinstructeurs. Ze worden gehouden in samenwerking met Volkswagen Rijbewijs bij verschillende VW-dealers in het land.

Data 2012

  • Regio Zuid: Ma 6 februari – Oss, Volkswagen Van Den Udenhout [inschrijven]
  • Regio Oost: Di 7 februari – Hengelo, Volkswagen Huiskens Kokkeler¬† [inschrijven]
  • Regio Noord: Di 14 februari – Groningen, Volkswagen Century [inschrijven]
  • Regio West: datum nog onbekend

Let op: iedere bezoeker dient zich apart te registreren. Dus kom je met twee personen, registreer je dan allebei apart.

Dagprogramma

10:30 Ontvangst met koffie en thee
11:00 ZAP Congres*
12:00 Lunch
13:00 Keuzeworkshop 1*
14:00 Keuzeworkshop 2*
15:00 Pauze
15:30 Workshop 2toDrive*
16:30 Borrel
17:30 Afsluiting

ZAP Congres

In 5x 10 minuten wordt u bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen in rijschoolland.

Keuzeworkshops

In het programma is tweemaal een uur opgenomen om een workshop naar keuze te volgen. Bij uw aanmelding kunt u aangeven welke van de workshops u wilt bijwonen. De beschikbare workshops zijn:

WRM bijscholing door LBVI/Jongepier

De WRM is een hot topic. Hoe zorg je ervoor dat je slaagt? In deze workshop geven LBVI / Jongepier 10 tips om je goed voor te bereiden op het WRM examen.

Rijschool Marketing door Niels Buys

Aan de hand van een aantal praktische rijschool gerelateerde voorbeelden laat Niels Buys, internet marketeer bij Yonego, zien wat je met online marketing kunt doen.

Dation Tips & Tricks door Hans Schaap

Deze workshop is voor Dation-gebruikers en gaat dieper in op de mogelijkheden van het pakket. Hans Schaap laat zien hoe je nog meer uit de software kunt halen en hoe je met de iPad de administratie kunt bijhouden.

NLP & Coaching in de lesauto door Linda van Groeningen

In deze workshop leert Linda van Groeningen, gecertificeerd coach en NLP trainer, je een aantal NLP basisbeginselen die je direct kunt toepassen tijdens het rijles geven en coachen van je leerlingen.

Workshop 2toDrive

Nard Gilsing is projectleider van Team Alert voor 2toDrive en verantwoordelijk voor de jongerencampagne. Nard presenteert de 2toDrive marketing campagne waarmee ze meer dan 1 miljoen jongeren in Nederland hebben bereikt. Hij laat zien welke middelen er zijn ingezet en welke resultaten er bereikt zijn. Aan de hand van een aantal stellingen zullen de eerste ervaringen met elkaar worden gedeeld.

Inschrijven

  • Maandag 6 februari 2012, Oss: Regio Zuid [inschrijven]
  • Dinsdag 7 februari 2012, Hengelo: Regio Oost [inschrijven]
  • Dinsdag 14 februari 2012, Groningen: Regio Noord [inschrijven]
  • Regio West: datum nog onbekend

Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in! De regiodagen zijn bedoeld voor rijschoolhouders en rijinstructeurs (in opleiding).

Vragen? Mail naar [email protected].