Transportsector krijgt grootste klappen

ROTTERDAM – Het Rail Service Center Rotterdam in het Botlekgebied, een overslagbedrijf gespecialiseerd in het overzetten van containers, wissellaadbakken en opleggers van en op shuttletreinen. ANP PHOTO XTRA LEX VAN LIESHOUT

De transportbranche heeft het zwaar te vorduren gedurende de huidige recessie. In Nederland gaan vele transportbedrijven over de kop, maar ook in België gaat het bijzonder slecht. Afgelopen maand zijn liefst 28,8% meer bedrijven in deze sector over de kop gegaan dan een maand eerder.

Talloze vrachtwagenchauffeurs hebben hierdoor de bons gekregen en net als in Nederland is het ook bij de Zuiderburen momenteel geen pretje in deze sector.

Overigens is de verwachting wel dat vrachtwagenchauffeurs snel weer aan het werk kunnen in het geval de economie weer aantrekt.

Oja, en zoek je als vrachtwagenchauffeur nog werk. Taxichauffeurs en rijinstructeurs worden actief gezocht en de omscholing hiervoor wordt kostenloos aangeboden, dus wil je blijven rijden…….denk dan hier eens over na.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.