Jonge buschauffeur krijgt klappen

Omdat hij weigerde drie jongeren zonder geldig vervoersbewijs mee te nemen, kreeg een 24-jarige buschauffeur woensdagavond na een discussie en wat duw- en trekwerk van hen een aantal klappen. Tevens stalen de daders, van wie er een is aangehouden, geld en strippenkaarten uit de bus.

Bij de bushalte aan de Willem Barentzweg in Hilversum was de chauffeur voor vier jongeren gestopt. Een jongen betaalde, maar de overige drie hadden geen geldig vervoersbewijs. De buschauffeur weigerde de drie mee te nemen met de klappen als gevolg. Ook deed een van de jongens een greep in de kassalade van de chauffeur.

Toen tijdens de worsteling de bril van de buschauffeur viel en hij deze wilde oppakken, renden de jongens weg de Willem Barentszweg in. Tijdens een onderzoek in de omgeving is een van de jongens, een 16-jarige Hilversummer, aangehouden. Zijn rol in het voorval wordt meegenomen in een nader onderzoek.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Jonge buschauffeur krijgt klappen | RijschoolPro

Jonge buschauffeur krijgt klappen

Omdat hij weigerde drie jongeren zonder geldig vervoersbewijs mee te nemen, kreeg een 24-jarige buschauffeur woensdagavond na een discussie en wat duw- en trekwerk van hen een aantal klappen. Tevens stalen de daders, van wie er een is aangehouden, geld en strippenkaarten uit de bus.

Bij de bushalte aan de Willem Barentzweg in Hilversum was de chauffeur voor vier jongeren gestopt. Een jongen betaalde, maar de overige drie hadden geen geldig vervoersbewijs. De buschauffeur weigerde de drie mee te nemen met de klappen als gevolg. Ook deed een van de jongens een greep in de kassalade van de chauffeur.

Toen tijdens de worsteling de bril van de buschauffeur viel en hij deze wilde oppakken, renden de jongens weg de Willem Barentszweg in. Tijdens een onderzoek in de omgeving is een van de jongens, een 16-jarige Hilversummer, aangehouden. Zijn rol in het voorval wordt meegenomen in een nader onderzoek.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.