Rijschool in de spotlight: Vermeulen krijgt veel aandacht met Hummer als lesauto

Clinge: (Zeeuws) 13/11/2009. Autorijschool Graauw. Marcel en Priscilla Vermeulen bij hun Hummer. (tekst Sheila) foto Peter Nicolai

Toen Marcel Vermeulen een Hummer zag rijden, wist hij het gelijk. Hij wilde deze auto inzetten bij zijn rijschool. En zo geschiedde want inmiddels worden er door rijschool Graauw rijlessen gegeven in een Hummer.

Ik ben een autofreak. Ik heb al meerdere ‘aparte’ auto’s gehad”, zegt Vermeulen in een gesprek met Verkeerspro.nl. Vanzelfsprekend zijn er hogere kosten verbonden aan het lessen aan een Hummer, maar dat neemt niet weg dat er leerlingen de gehele ‘weg’ tot het rijexamen afleggen in het pronkstuk van de Zeeuwse rijschool. “Een les in een Hummer kost 55 euro, in de andere auto’s 42 euro.”

Vermeulen heeft inmiddels al heel wat aandacht gehad met zijn opvallende lesauto. “Er heeft een heel stuk gestaan in de PZC en in BN/DeStem, maar ik krijg ook reacties vanuit andere delen van het land. Mensen uit bijvoorbeeld Breda benaderen ons wel eens om een uurtje te lessen in de Hummer als cadeau.”

De auto wordt echter grotendeels gebruikt om in te lessen met de aanhanger. Daarnaast biedt Vermeulen een VIP-arrangement aan. “Maar dat moet nog loskomen.” Over belangstelling hoeft de ondernemer echter niet te klagen want inmiddels is heel Zeeuws-Vlaanderen wel op de hoogte van zijn opmerkelijke lesauto.

Rijschool Graauw heeft in totaal drie auto’s rijden, maar geeft daarnaast ook les met aanhangers, op de motor en de brommobiel. De rijschoolhouder is inmiddels vijftien jaar actief en derhalve een bekende in het wereldje. “We zijn ook aangesloten bij de Bovag, we staan voor kwaliteit.”

Buiten vele positieve aandacht hoort Vermeulen ook wel eens wanklanken over zijn Hummer. “Dat is toch niet normaal hoor je dan zeggen. Maar de Hummer is in elk geval niet slecht voor het milieu want hij rijdt op gas.”

Zijn huidige pronkstuk is waarschijnlijk niet de laatste opvallende auto waarmee Vermeulen zijn leerlingen op gaat halen. “Ik heb graag een Audi A6 of een Subaru Impreza. De Lexus die we nu rijden gaat er volgend jaar waarschijnlijk uit dus dan zal het moeten gebeuren…” En of het gebeurt daar twijfelen we bij Verkeerspro.nl geen moment aan. Volgend jaar zal er op zeker tenminste weer één opvallende lesauto extra rondrijden in Zeeuws-Vlaanderen.

Voor meer informatie over rijschool Graauw kunt u kijken op: http://www.rijschoolgraauw.nl/index.html

Wilt u ook op Verkeerspro.nl komen als rijschool in de spotlight, stuur dan een email naar [email protected].

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Rijschool in de spotlight: Vermeulen krijgt veel aandacht met Hummer als lesauto | RijschoolPro

Rijschool in de spotlight: Vermeulen krijgt veel aandacht met Hummer als lesauto

Clinge: (Zeeuws) 13/11/2009. Autorijschool Graauw. Marcel en Priscilla Vermeulen bij hun Hummer. (tekst Sheila) foto Peter Nicolai

Toen Marcel Vermeulen een Hummer zag rijden, wist hij het gelijk. Hij wilde deze auto inzetten bij zijn rijschool. En zo geschiedde want inmiddels worden er door rijschool Graauw rijlessen gegeven in een Hummer.

Ik ben een autofreak. Ik heb al meerdere ‘aparte’ auto’s gehad”, zegt Vermeulen in een gesprek met Verkeerspro.nl. Vanzelfsprekend zijn er hogere kosten verbonden aan het lessen aan een Hummer, maar dat neemt niet weg dat er leerlingen de gehele ‘weg’ tot het rijexamen afleggen in het pronkstuk van de Zeeuwse rijschool. “Een les in een Hummer kost 55 euro, in de andere auto’s 42 euro.”

Vermeulen heeft inmiddels al heel wat aandacht gehad met zijn opvallende lesauto. “Er heeft een heel stuk gestaan in de PZC en in BN/DeStem, maar ik krijg ook reacties vanuit andere delen van het land. Mensen uit bijvoorbeeld Breda benaderen ons wel eens om een uurtje te lessen in de Hummer als cadeau.”

De auto wordt echter grotendeels gebruikt om in te lessen met de aanhanger. Daarnaast biedt Vermeulen een VIP-arrangement aan. “Maar dat moet nog loskomen.” Over belangstelling hoeft de ondernemer echter niet te klagen want inmiddels is heel Zeeuws-Vlaanderen wel op de hoogte van zijn opmerkelijke lesauto.

Rijschool Graauw heeft in totaal drie auto’s rijden, maar geeft daarnaast ook les met aanhangers, op de motor en de brommobiel. De rijschoolhouder is inmiddels vijftien jaar actief en derhalve een bekende in het wereldje. “We zijn ook aangesloten bij de Bovag, we staan voor kwaliteit.”

Buiten vele positieve aandacht hoort Vermeulen ook wel eens wanklanken over zijn Hummer. “Dat is toch niet normaal hoor je dan zeggen. Maar de Hummer is in elk geval niet slecht voor het milieu want hij rijdt op gas.”

Zijn huidige pronkstuk is waarschijnlijk niet de laatste opvallende auto waarmee Vermeulen zijn leerlingen op gaat halen. “Ik heb graag een Audi A6 of een Subaru Impreza. De Lexus die we nu rijden gaat er volgend jaar waarschijnlijk uit dus dan zal het moeten gebeuren…” En of het gebeurt daar twijfelen we bij Verkeerspro.nl geen moment aan. Volgend jaar zal er op zeker tenminste weer één opvallende lesauto extra rondrijden in Zeeuws-Vlaanderen.

Voor meer informatie over rijschool Graauw kunt u kijken op: http://www.rijschoolgraauw.nl/index.html

Wilt u ook op Verkeerspro.nl komen als rijschool in de spotlight, stuur dan een email naar [email protected].

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.