Motorrijschool Vos zat op ‘hete kolen’

Anton Vos van motorrijschool Vos is blij dat de sneeuw gesmolten is. Door de barre weersomstandigheden tijdens de winterperiode heeft hij drie weken geen les kunnen geven.

“Ik heb een dag van te voren gekeken naar de weersomstandigheden en toen het er niet beter op werd heb ik iedereen, collectief, naar achteren geschoven”, vertelt Vos aan Verkeerspro.nl. Dit hield in dat alle leerlingen, inclusief degenen die examen moesten afleggen drie weken later ingepland werden.

Gelukkig bracht dit geen chaos met zich mee. “ We plannen niet met een gewone agenda, waarin je alles moet doorstrepen, maar met de software van Dation. Met een paar klikken heb ik de leerlingen kunnen verzetten”, verzekert de motorrijschooleigenaar.

“Ik ben voor het broeikaseffect”, grapt hij. Vos heeft namelijk op hete kolen gezeten door het weer. “Ik had die weken geen inkomsten. Ook mijn winkel met motoraccessoires liep minder goed dan normaal.”

Nu de sneeuw gesmolten is, stromen de aanmeldingen weer binnen.

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Motorrijschool Vos zat op ‘hete kolen’ | RijschoolPro

Motorrijschool Vos zat op ‘hete kolen’

Anton Vos van motorrijschool Vos is blij dat de sneeuw gesmolten is. Door de barre weersomstandigheden tijdens de winterperiode heeft hij drie weken geen les kunnen geven.

“Ik heb een dag van te voren gekeken naar de weersomstandigheden en toen het er niet beter op werd heb ik iedereen, collectief, naar achteren geschoven”, vertelt Vos aan Verkeerspro.nl. Dit hield in dat alle leerlingen, inclusief degenen die examen moesten afleggen drie weken later ingepland werden.

Gelukkig bracht dit geen chaos met zich mee. “ We plannen niet met een gewone agenda, waarin je alles moet doorstrepen, maar met de software van Dation. Met een paar klikken heb ik de leerlingen kunnen verzetten”, verzekert de motorrijschooleigenaar.

“Ik ben voor het broeikaseffect”, grapt hij. Vos heeft namelijk op hete kolen gezeten door het weer. “Ik had die weken geen inkomsten. Ook mijn winkel met motoraccessoires liep minder goed dan normaal.”

Nu de sneeuw gesmolten is, stromen de aanmeldingen weer binnen.

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.