lesauto

D66 wil lesautoverkeer hinderen

ROTTERDAM – D66 in de Rotterdamse wijk Overschie wil lesautoverkeer in de wijk tegengaan door het aanbrengen van barrières en eenrichtingsverkeer. Dat staat in haar nieuwe verkiezingsprogramma.

Volgens de plaatselijke democraten bestaat 7 procent van het verkeer in de wijk uit lesauto’s. Dat zou voor lange files en luchtvervuiling zorgen. Overschie is een ideaal gebied om straatje te keren, het fileparkeren onder de knie te krijgen en te oefenen met achteruit de bocht om rijden. Bovendien zijn er veel gelijkwaardige kruisingen.

De inwoners zeggen de drukte en het wachten op de bijzondere verrichtingen beu te zijn. De democraten nemen nu deze mening over. Rijschoolhouders zeggen de klachten van de omwonenden te begrijpen en proberen zoveel mogelijk de drukke plaatsen te voorkomen en de overlast voor andere weggebruikers te beperken.

Het Centraal Bureau Rijvaardigheid (CBR), laat in een reactie aan RTV Rijnmond weten dat de rij-instructeurs ‘vrij zijn om een lesroute te kiezen’, maar zal hen vragen voortaan ook andere wijken te kiezen voor de lessen.

De plannen van D66 Overschie

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “D66 wil lesautoverkeer hinderen”

[…] ook: D66 wil lesautoverkeer hinderen Onderwerpen: gemeente, lesauto, lesroute, Rijschool, rijschoolhouder Delen […]

Wim KLAPWIJK|30.12.10|13:01

Ik rij al 32 jaar met mijn lesauto OOK in Overschie want ik betaal net als iedereen motorrijtuigenbel etc want ook doe ik na werktijd boodschappen in Overschie , bewoners vaak moetenwachten op lesauto’s nu als ik met prive auto voorrang heb moeten zij ook wachten als ik met mijn auto wil parkeren in de wijk dan dan neem ik contineu een plaats in en met de lesauto maar een paar minuten
tevens wil ik aangeven dat iedere lesauto toch maar een gedeelte van een lesuur in Overschie kan bivakeren

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

D66 wil lesautoverkeer hinderen | RijschoolPro
lesauto

D66 wil lesautoverkeer hinderen

ROTTERDAM – D66 in de Rotterdamse wijk Overschie wil lesautoverkeer in de wijk tegengaan door het aanbrengen van barrières en eenrichtingsverkeer. Dat staat in haar nieuwe verkiezingsprogramma.

Volgens de plaatselijke democraten bestaat 7 procent van het verkeer in de wijk uit lesauto’s. Dat zou voor lange files en luchtvervuiling zorgen. Overschie is een ideaal gebied om straatje te keren, het fileparkeren onder de knie te krijgen en te oefenen met achteruit de bocht om rijden. Bovendien zijn er veel gelijkwaardige kruisingen.

De inwoners zeggen de drukte en het wachten op de bijzondere verrichtingen beu te zijn. De democraten nemen nu deze mening over. Rijschoolhouders zeggen de klachten van de omwonenden te begrijpen en proberen zoveel mogelijk de drukke plaatsen te voorkomen en de overlast voor andere weggebruikers te beperken.

Het Centraal Bureau Rijvaardigheid (CBR), laat in een reactie aan RTV Rijnmond weten dat de rij-instructeurs ‘vrij zijn om een lesroute te kiezen’, maar zal hen vragen voortaan ook andere wijken te kiezen voor de lessen.

De plannen van D66 Overschie

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “D66 wil lesautoverkeer hinderen”

[…] ook: D66 wil lesautoverkeer hinderen Onderwerpen: gemeente, lesauto, lesroute, Rijschool, rijschoolhouder Delen […]

Wim KLAPWIJK|30.12.10|13:01

Ik rij al 32 jaar met mijn lesauto OOK in Overschie want ik betaal net als iedereen motorrijtuigenbel etc want ook doe ik na werktijd boodschappen in Overschie , bewoners vaak moetenwachten op lesauto’s nu als ik met prive auto voorrang heb moeten zij ook wachten als ik met mijn auto wil parkeren in de wijk dan dan neem ik contineu een plaats in en met de lesauto maar een paar minuten
tevens wil ik aangeven dat iedere lesauto toch maar een gedeelte van een lesuur in Overschie kan bivakeren

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.