vacature

Tien gratis vacatures in de VerkeerPro.nl Vacaturebank

VerkeersPro.nl is een nieuwe sectie op de site gestart: de Vacaturebank. Hiermee willen we u als lezer nog meer van dienst zijn. De eerste tien ingezonden vacatures worden nu gratis geplaatst op de site en in de nieuwsbrief.

VerkeersPro.nl ontwikkelt zich steeds verder als het vakblad voor de professional in het verkeer. De afgelopen dertig dagen lazen maar liefst ruim 9500 unieke bezoekers de artikelen op de site. Een nieuw record.

Op de Vacaturebank zijn personeelsadvertenties te bekijken of te plaatsen. Bijvoorbeeld voor rijinstructeurs, stagementoren, taxichauffeurs, buschauffeurs, verkeerskundigen of voor ander personeel dat affiniteit heeft met de branche.

De eerste tien vacatures die wij binnenkrijgen worden gratis geplaatst voor de periode van één maand. Bovendien wordt hij zichtbaar in de wekelijkse nieuwsbrief. Deze wordt onder meer gelezen door ruim tweeduizend rijschoolhouders en -instructeurs.

Stuur uw tekst als mail of bijlage, bij voorkeur géén PDF, logo (.gif, .png, .jpeg) in goede kwaliteit en het factuuradres naar: [email protected]. Elke vacature komt op een eigen pagina met logo. Het staat iedereen vrij een advertentie in te sturen.

Kijk voor meer informatie op de VerkeersPro.nl Vacaturebank

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tien gratis vacatures in de VerkeerPro.nl Vacaturebank | RijschoolPro
vacature

Tien gratis vacatures in de VerkeerPro.nl Vacaturebank

VerkeersPro.nl is een nieuwe sectie op de site gestart: de Vacaturebank. Hiermee willen we u als lezer nog meer van dienst zijn. De eerste tien ingezonden vacatures worden nu gratis geplaatst op de site en in de nieuwsbrief.

VerkeersPro.nl ontwikkelt zich steeds verder als het vakblad voor de professional in het verkeer. De afgelopen dertig dagen lazen maar liefst ruim 9500 unieke bezoekers de artikelen op de site. Een nieuw record.

Op de Vacaturebank zijn personeelsadvertenties te bekijken of te plaatsen. Bijvoorbeeld voor rijinstructeurs, stagementoren, taxichauffeurs, buschauffeurs, verkeerskundigen of voor ander personeel dat affiniteit heeft met de branche.

De eerste tien vacatures die wij binnenkrijgen worden gratis geplaatst voor de periode van één maand. Bovendien wordt hij zichtbaar in de wekelijkse nieuwsbrief. Deze wordt onder meer gelezen door ruim tweeduizend rijschoolhouders en -instructeurs.

Stuur uw tekst als mail of bijlage, bij voorkeur géén PDF, logo (.gif, .png, .jpeg) in goede kwaliteit en het factuuradres naar: [email protected]. Elke vacature komt op een eigen pagina met logo. Het staat iedereen vrij een advertentie in te sturen.

Kijk voor meer informatie op de VerkeersPro.nl Vacaturebank

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.