CBR

CBR houdt bijeenkomsten over RIS

RIJSWIJK – Het CBR organiseert in maart en april diverse RIS-informatiebijeenkomsten (Rijopleiding In Stappen). Hiermee wil het bureau RIS-instructeurs, -docenten, -begeleiders en -examinatoren informeren over het actuele protocol.

De bijeenkomsten staan in het teken van de toepassing van toetsoefeningen bij deeltoets 3.  Ook nieuwe afspraken over het invullen en lezen van de RIS-instructiekaart worden behandeld.

Voor RIS-instructeurs is er door de sectie RIS een beoordelingsprotocol met bijbehorende scorevoorschriften ontwikkeld, die als leidraad gelden tijdens de begeleidingen voor de nieuwe WRM. Tijdens de bijeenkomst is er ook de mogelijkheid voor RIS-afstemming van lokale aspecten. De bijeenkomsten in de CBR-locaties beginnen om 19:30 uur.

24 maart, Arnhem. 25 maart, Zwolle. 31 maart, Enschede. 1 april, Assen en Goes. 7 april, Barendrecht. 8 april, Leeuwarden en Eindhoven. 13 april, Rijswijk en Breda. 14 april, Alkmaar. 19 april, Horn. 20 april, Den Bosch en Leiden. 21 april, Utrecht. 22 april, Amsterdam en Venlo. 27 april, Sittard en Rotterdam.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “CBR houdt bijeenkomsten over RIS”

rijschool mollen|18.04.10|21:50

hallo ,ik wilde graag weten of je bij deze bijeenkomst nog kunt inschrijven of is het vrij toegangelijk, met vriendelijke groet, i.a.j.l Mollen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CBR houdt bijeenkomsten over RIS | RijschoolPro
CBR

CBR houdt bijeenkomsten over RIS

RIJSWIJK – Het CBR organiseert in maart en april diverse RIS-informatiebijeenkomsten (Rijopleiding In Stappen). Hiermee wil het bureau RIS-instructeurs, -docenten, -begeleiders en -examinatoren informeren over het actuele protocol.

De bijeenkomsten staan in het teken van de toepassing van toetsoefeningen bij deeltoets 3.  Ook nieuwe afspraken over het invullen en lezen van de RIS-instructiekaart worden behandeld.

Voor RIS-instructeurs is er door de sectie RIS een beoordelingsprotocol met bijbehorende scorevoorschriften ontwikkeld, die als leidraad gelden tijdens de begeleidingen voor de nieuwe WRM. Tijdens de bijeenkomst is er ook de mogelijkheid voor RIS-afstemming van lokale aspecten. De bijeenkomsten in de CBR-locaties beginnen om 19:30 uur.

24 maart, Arnhem. 25 maart, Zwolle. 31 maart, Enschede. 1 april, Assen en Goes. 7 april, Barendrecht. 8 april, Leeuwarden en Eindhoven. 13 april, Rijswijk en Breda. 14 april, Alkmaar. 19 april, Horn. 20 april, Den Bosch en Leiden. 21 april, Utrecht. 22 april, Amsterdam en Venlo. 27 april, Sittard en Rotterdam.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “CBR houdt bijeenkomsten over RIS”

rijschool mollen|18.04.10|21:50

hallo ,ik wilde graag weten of je bij deze bijeenkomst nog kunt inschrijven of is het vrij toegangelijk, met vriendelijke groet, i.a.j.l Mollen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.