connexxiondruk

Provincie Utrecht start actie gratis probeerkaartjes met de bus

UTRECHT – Alle 240.000 huishoudens in het openbaar vervoersgebied van de provincie Utrecht krijgen twee gratis probeerkaartjes voor de ‘groene busssen’ van Connexxion. Dat meldt de provincie Utrecht dinsdag.

De provincie Utrecht wil reizigers ertoe verleiden om de bus vaker in de daluren te gebruiken als alternatief voor de auto. Het idee erachter is dat de verkeersdrukte op de Utrechtse wegen daarmee beter over de dag verspreid wordt.

Alle 240.000 huishoudens in het openbaar vervoersgebied van de provincie Utrecht krijgen eind mei een huis-aan-huis mailing toegestuurd met daarin het aanbod om dit jaar twee keer gebruik te maken van een gratis probeerkaartje. De kaartjes zijn twee maanden geldig tijdens de daluren.

De actie is gericht op het aantrekken van nieuwe reizigers. Connexxion verwacht dat deze promotie 38.000 extra reizigers oplevert in het openbaar vervoer. De kaartjes kunnen straks worden aangevraagd via een speciale actiepagina op internet en via een telefoonnummer. Inwoners zullen ook worden geattendeerd op deze actie door middel van mededelingen op de bussen van Connexxion en in de bushaltes.

Meer informatie bij de provincie Utrecht

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Provincie Utrecht start actie gratis probeerkaartjes met de bus | RijschoolPro
connexxiondruk

Provincie Utrecht start actie gratis probeerkaartjes met de bus

UTRECHT – Alle 240.000 huishoudens in het openbaar vervoersgebied van de provincie Utrecht krijgen twee gratis probeerkaartjes voor de ‘groene busssen’ van Connexxion. Dat meldt de provincie Utrecht dinsdag.

De provincie Utrecht wil reizigers ertoe verleiden om de bus vaker in de daluren te gebruiken als alternatief voor de auto. Het idee erachter is dat de verkeersdrukte op de Utrechtse wegen daarmee beter over de dag verspreid wordt.

Alle 240.000 huishoudens in het openbaar vervoersgebied van de provincie Utrecht krijgen eind mei een huis-aan-huis mailing toegestuurd met daarin het aanbod om dit jaar twee keer gebruik te maken van een gratis probeerkaartje. De kaartjes zijn twee maanden geldig tijdens de daluren.

De actie is gericht op het aantrekken van nieuwe reizigers. Connexxion verwacht dat deze promotie 38.000 extra reizigers oplevert in het openbaar vervoer. De kaartjes kunnen straks worden aangevraagd via een speciale actiepagina op internet en via een telefoonnummer. Inwoners zullen ook worden geattendeerd op deze actie door middel van mededelingen op de bussen van Connexxion en in de bushaltes.

Meer informatie bij de provincie Utrecht

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.