politiecontrole

Politie controleert veertig lesauto’s

MAARSSEN – De politie heeft donderdag veertig lesauto’s gecontroleerd in Maarssen en Amersfoort. Hierbij zijn enkele boetes uitgedeeld en moesten zes lessen worden gestaakt. Dat meldt de politie vrijdag.

De agenten stonden ’s ochtends op het parkeerterrein van de Maarssenveenseplassen in Maarssen en ’s middags op een parkeerterrein aan de Vlooswijkseweg in Amersfoort. De te controleren lesauto’s werden door motoragenten naar de controleplaatsen geleid.

In totaal veertig lesauto’s werden aangehouden. Daarbij werd een proces-verbaal opgemaakt voor niet kunnen tonen van de autopapieren en één voor het niet bij zich hebben van de bevoegdheidspas. Eén keer werd een waarschuwing voor een bevoegdheidspas gegeven en één keer werd een verlopen bevoegdheidspas ingenomen.

Zes lessen moesten worden gestaakt omdat de leerlingen geen ID-bewijs bij zich hadden en dus niet duidelijk was of zij wel ouder dan 18 jaar waren.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Politie controleert veertig lesauto’s | RijschoolPro
politiecontrole

Politie controleert veertig lesauto’s

MAARSSEN – De politie heeft donderdag veertig lesauto’s gecontroleerd in Maarssen en Amersfoort. Hierbij zijn enkele boetes uitgedeeld en moesten zes lessen worden gestaakt. Dat meldt de politie vrijdag.

De agenten stonden ’s ochtends op het parkeerterrein van de Maarssenveenseplassen in Maarssen en ’s middags op een parkeerterrein aan de Vlooswijkseweg in Amersfoort. De te controleren lesauto’s werden door motoragenten naar de controleplaatsen geleid.

In totaal veertig lesauto’s werden aangehouden. Daarbij werd een proces-verbaal opgemaakt voor niet kunnen tonen van de autopapieren en één voor het niet bij zich hebben van de bevoegdheidspas. Eén keer werd een waarschuwing voor een bevoegdheidspas gegeven en één keer werd een verlopen bevoegdheidspas ingenomen.

Zes lessen moesten worden gestaakt omdat de leerlingen geen ID-bewijs bij zich hadden en dus niet duidelijk was of zij wel ouder dan 18 jaar waren.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.