brommers op de snelweg

Brommers gepakt voor rijden op de snelweg

Dat het broodnodig is dat bromfietsers hun weggedrag leren aanpassen met een rijopleiding, bewijst het onderstaande filmpje. Twee brommerrijders worden door een motoragent van de weg gehaald omdat ze absurd hoge snelheden bereiken op een weg die levensgevaarlijk is voor brommerrijders: snelweg A27.

Bekijk het filmpje

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Brommers gepakt voor rijden op de snelweg | RijschoolPro
brommers op de snelweg

Brommers gepakt voor rijden op de snelweg

Dat het broodnodig is dat bromfietsers hun weggedrag leren aanpassen met een rijopleiding, bewijst het onderstaande filmpje. Twee brommerrijders worden door een motoragent van de weg gehaald omdat ze absurd hoge snelheden bereiken op een weg die levensgevaarlijk is voor brommerrijders: snelweg A27.

Bekijk het filmpje

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.