CBR

Reorganisatie CBR heeft geen gevolgen voor de rijschool

RIJSWIJK – De reorganisatie bij het CBR heeft geen gevolgen voor rijschoolhouders. Dat zegt CBR-woordvoerder Coen Sleddering. De Ondernemingsraad heeft zich nu achter de plannen geschaard waardoor de reorganisatie definitief doorgang vindt.

De examinatoren doen niet mee in de reorganisatie en de examenlocaties veranderen niet”, licht Sleddering toe. “Het gaat met name om een reorganisatie van de indirecte medewerkers op de kantoren in Rijswijk, Assen, Arnhem, Eindhoven en Amsterdam. En een eenduidige landelijke aansturing. Rijscholen die vroeger verschillen in beleid merkten als men op de regiogrens opereerde, zullen het dan ook eenvoudiger krijgen door een uniforme werkwijze.”

De CBR-reorganisatieplannen zijn in november 2008 voor het eerst aan het personeel gepresenteerd. De instantie wil van een regionale organisatie-structuur (eigenlijk vijf CBR’en) naar een landelijke procesgestuurde organisatie gaan. De vier hoofdprocessen zijn: Rijvaardigheid, Theorie, Vakbekwaamheid (CCV) en Rijgeschiktheid (Medisch en Vorderingen).

De directie heeft in januari het definitieve besluit genomen over de reorganisatie. Omdat de Ondernemingsraad zich nu achter de plannen heeft geschaard kan de reorganisatie op het personele vlak ingevuld worden. Die procedure moet op 15 juni zijn afgerond.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Reorganisatie CBR heeft geen gevolgen voor de rijschool | RijschoolPro
CBR

Reorganisatie CBR heeft geen gevolgen voor de rijschool

RIJSWIJK – De reorganisatie bij het CBR heeft geen gevolgen voor rijschoolhouders. Dat zegt CBR-woordvoerder Coen Sleddering. De Ondernemingsraad heeft zich nu achter de plannen geschaard waardoor de reorganisatie definitief doorgang vindt.

De examinatoren doen niet mee in de reorganisatie en de examenlocaties veranderen niet”, licht Sleddering toe. “Het gaat met name om een reorganisatie van de indirecte medewerkers op de kantoren in Rijswijk, Assen, Arnhem, Eindhoven en Amsterdam. En een eenduidige landelijke aansturing. Rijscholen die vroeger verschillen in beleid merkten als men op de regiogrens opereerde, zullen het dan ook eenvoudiger krijgen door een uniforme werkwijze.”

De CBR-reorganisatieplannen zijn in november 2008 voor het eerst aan het personeel gepresenteerd. De instantie wil van een regionale organisatie-structuur (eigenlijk vijf CBR’en) naar een landelijke procesgestuurde organisatie gaan. De vier hoofdprocessen zijn: Rijvaardigheid, Theorie, Vakbekwaamheid (CCV) en Rijgeschiktheid (Medisch en Vorderingen).

De directie heeft in januari het definitieve besluit genomen over de reorganisatie. Omdat de Ondernemingsraad zich nu achter de plannen heeft geschaard kan de reorganisatie op het personele vlak ingevuld worden. Die procedure moet op 15 juni zijn afgerond.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.