rijles

Man bedreigt CBR-medewerkers na zakken voor rijbewijs

ALKMAAR – Een 30-jarige man uit Midwoud was zo boos dat hij was gezakt voor zijn rijexamen, dat hij woensdag bij het CBR Examencentrum aan de Olympiaweg in Alkmaar een computer van tafel sloeg en medewerkers bedreigde. Hij vervolgens door de gewaarschuwde politie aangehouden.

Nadat hij was vertrokken uit het politiebureau nam de man een taxi naar het CBR waar zijn auto stond, waarmee hij dus zonder rijbewijs was gekomen. Op weg naar huis werd hij rond kwart over drie op de Huiswaarderweg voor de tweede keer aangehouden. Dit keer voor rijden zonder rijbewijs.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.