rijles

IBKI kondigt strengere controle insturen stageplanning aan

NIEUWEGEIN –Exameninstituut IBKI gaat strenger controleren op de deadline voor het insturen van de stageplanning WRM-examen. Niet alle kandidaat-rijinstructeurs houden zich aan de juiste termijnen, zo meldt het IBKI.

Tot nu toe heeft het exameninstituut er nog niet de consequentie aan verbonden dat te laat aangemelde stage-uren niet meetellen voor het verplichte aantal uren stage (40). Mocht blijken dat stagerijinstructeurs echter structureel de deadline niet halen, wordt dat nu wel overwogen.

Het IBKI moet de stageplanning van de kandidaat tijdens de stageperiode uiterlijk vijf werkdagen voordat deze ingaat ontvangen hebben. Dit om een steekproef te kunnen houden dat de stage daadwerkelijk uitgevoerd wordt.

Kandidaten dienen voor de stageperiode per email het Excelbestand Portfolio Stage Lesregistraties op te sturen.  Het getypte Excel-bestand moet de planning bevatten van een blok van minimaal twee weken van de stagelessen.

De stagementor moet vervolgens achteraf de Portfolio Stage Lesregistraties invullen en ondertekenen. Hierop worden de begin- en eindtijden van de daadwerkelijk gelopen stage vermeld. Wanneer er sprake is van een wijziging op de eerder ingestuurde stageplanning, dan moet deze worden doorgegeven via [email protected] of 030 6087766, zo informeert het IBKI.

Bart Pals

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

IBKI kondigt strengere controle insturen stageplanning aan | RijschoolPro
rijles

IBKI kondigt strengere controle insturen stageplanning aan

NIEUWEGEIN –Exameninstituut IBKI gaat strenger controleren op de deadline voor het insturen van de stageplanning WRM-examen. Niet alle kandidaat-rijinstructeurs houden zich aan de juiste termijnen, zo meldt het IBKI.

Tot nu toe heeft het exameninstituut er nog niet de consequentie aan verbonden dat te laat aangemelde stage-uren niet meetellen voor het verplichte aantal uren stage (40). Mocht blijken dat stagerijinstructeurs echter structureel de deadline niet halen, wordt dat nu wel overwogen.

Het IBKI moet de stageplanning van de kandidaat tijdens de stageperiode uiterlijk vijf werkdagen voordat deze ingaat ontvangen hebben. Dit om een steekproef te kunnen houden dat de stage daadwerkelijk uitgevoerd wordt.

Kandidaten dienen voor de stageperiode per email het Excelbestand Portfolio Stage Lesregistraties op te sturen.  Het getypte Excel-bestand moet de planning bevatten van een blok van minimaal twee weken van de stagelessen.

De stagementor moet vervolgens achteraf de Portfolio Stage Lesregistraties invullen en ondertekenen. Hierop worden de begin- en eindtijden van de daadwerkelijk gelopen stage vermeld. Wanneer er sprake is van een wijziging op de eerder ingestuurde stageplanning, dan moet deze worden doorgegeven via [email protected] of 030 6087766, zo informeert het IBKI.

Bart Pals

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.