politie, agenten, overval

Instructeur Rijschool Proficiat vastgebonden tijdens overval

HAARLEM – Waarom zou je in godsnaam een rijschool overvallen? Toch gebeurde dat woensdagavond rond 20.30 uur. Eigenaar Charles de Haan van rijschool Proficiat snapt het nog steeds niet.

Drie gemaskerde, gewapende mannen kwamen de zaak binnen, waar nog één rijinstructeur aanwezig was. Volgens De Haan werd de instructeur vastgebonden en mishandeld. “Hij is met een revolver op zijn achterhoofd geslagen”, zegt hij in het Haarlems Dagblad.

Er is niets buitgemaakt, zegt de Haan. “In onze zaak is helemaal niets te halen. Wie overvalt er nou een rijschool?” De eigenaar sluit ook uit dat het bekenden zijn. “Ze vroegen aan de instructeur of hij de eigenaar was. Terwijl heel Haarlem weet dat ik dat ben.”

De politie is op zoek naar getuigen van de overval.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Instructeur Rijschool Proficiat vastgebonden tijdens overval | RijschoolPro
politie, agenten, overval

Instructeur Rijschool Proficiat vastgebonden tijdens overval

HAARLEM – Waarom zou je in godsnaam een rijschool overvallen? Toch gebeurde dat woensdagavond rond 20.30 uur. Eigenaar Charles de Haan van rijschool Proficiat snapt het nog steeds niet.

Drie gemaskerde, gewapende mannen kwamen de zaak binnen, waar nog één rijinstructeur aanwezig was. Volgens De Haan werd de instructeur vastgebonden en mishandeld. “Hij is met een revolver op zijn achterhoofd geslagen”, zegt hij in het Haarlems Dagblad.

Er is niets buitgemaakt, zegt de Haan. “In onze zaak is helemaal niets te halen. Wie overvalt er nou een rijschool?” De eigenaar sluit ook uit dat het bekenden zijn. “Ze vroegen aan de instructeur of hij de eigenaar was. Terwijl heel Haarlem weet dat ik dat ben.”

De politie is op zoek naar getuigen van de overval.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.