lesauto, sneeuw, rijexamen, rijles

IBKI vermeldt afgelaste examens voortaan op website

NIEUWEGEIN- Indien het IBKI vanwege de weersomstandigheden/wegsituaties bepaalde WRM praktijkexamens vooraf moet afgelasten, plaatst de organisatie hierover een nieuwsflits onderaan op de openingspagina van de website.

Deze afgelastingen kunnen uiteraard plaatsafhankelijk zijn, zo meldt het IBKI. Door de nieuwsflits aan te klikken ziet de lezer voor welke soorten praktijkexamens en welke locaties dit dan geldt.

Beoordelaar

Voor de niet genoemde praktijkexamens of locaties (of staat er helemaal geen nieuwsflits) geldt dat de beoordelaar ter plekke op de dag zelf een beslissing neemt over wel of niet doorgaan van het examen of de beoordeling.

Het IBKI geeft aan te proberen om de praktijkexamens zoveel mogelijk te laten doorgaan. “Daarom besluiten we liever niet te vroeg tot een algemene, landelijke annulering. Iedere annulering betekent immers extra wachttijd voor de deelnemers”, aldus het IBKI.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

IBKI vermeldt afgelaste examens voortaan op website | RijschoolPro
lesauto, sneeuw, rijexamen, rijles

IBKI vermeldt afgelaste examens voortaan op website

NIEUWEGEIN- Indien het IBKI vanwege de weersomstandigheden/wegsituaties bepaalde WRM praktijkexamens vooraf moet afgelasten, plaatst de organisatie hierover een nieuwsflits onderaan op de openingspagina van de website.

Deze afgelastingen kunnen uiteraard plaatsafhankelijk zijn, zo meldt het IBKI. Door de nieuwsflits aan te klikken ziet de lezer voor welke soorten praktijkexamens en welke locaties dit dan geldt.

Beoordelaar

Voor de niet genoemde praktijkexamens of locaties (of staat er helemaal geen nieuwsflits) geldt dat de beoordelaar ter plekke op de dag zelf een beslissing neemt over wel of niet doorgaan van het examen of de beoordeling.

Het IBKI geeft aan te proberen om de praktijkexamens zoveel mogelijk te laten doorgaan. “Daarom besluiten we liever niet te vroeg tot een algemene, landelijke annulering. Iedere annulering betekent immers extra wachttijd voor de deelnemers”, aldus het IBKI.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.