Molthof, Jan, CBR, Manager divisie Rijvaardigheid

Manager Rijvaardigheid Jan Molthof vertrekt na 30 jaar CBR

Na een carrière van 30 jaar bij het CBR, zal Jan Molthof (manager divisie Rijvaardigheid) het CBR verlaten. “Nu de reorganisatie van de divisie Rijvaardigheid is afgerond, de reserveringstijden bij het CBR structureel op orde zijn en het nieuwe planningsysteem tot tevredenheid werkt, wil Molthof ruimte bieden aan een nieuwe generatie managers”, meldt het CBR.

Molthof heeft op vele terreinen een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het CBR. Binnengekomen als directeur CCV heeft hij vervolgens leiding gegeven aan de regio West-Noord, later in combinatie met de regio Oost.

CIECA

“Als sluitstuk van zijn loopbaan heeft hij de verandering van een regio- naar een procesgestuurde organisatie afgerond als manager van de divisie Rijvaardigheid. Daarnaast heeft Jan het CBR jarenlang internationaal vertegenwoordigd in de Europese organisatie CIECA, waarvan hij Deputy President was”, meldt het CBR.

De werkzaamheden van Jan zullen vanaf 1 mei a.s. worden waargenomen door algemeen directeur Susi Zijderveld, daarbij ondersteund door plaatsvervangend manager Rijvaardigheid Harold Bekhuis en de beide adjunct-managers Rijvaardigheid Theo van Rijt en Martin van Straten. Een procedure voor de werving van een externe opvolger is inmiddels gestart.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Manager Rijvaardigheid Jan Molthof vertrekt na 30 jaar CBR”

JAN.ijzendoorn|28.04.11|15:16

Succes Martin van Straten. vriendelijke groeten Jan IJzendoorn.Dinxperlo

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.