Volkswagen Rijbewijs, Hyve Drive, spel, rijles

Hyve Drive is nieuwe rijlesgame van Volkswagen Rijbewijs

LEUSDEN – Hyvers vanaf 17 jaar kunnen nu online voor hun rijlessen oefenen met de Hyve Drive van Volkswagen Rijbewijs. Hierbij bestuurt de deelnemer een lesauto door een stratenplan opgebouwd uit zijn/haar profielvrienden. Doel is de rijoefeningen zo snel mogelijk en ‘schadeloos’ te voltooien. Deelnemers kunnen maandelijks een rijlespakket ter waarde van 1.500 euro winnen.

Deelnemers aan de Hyve Drive van Volkwagen Rijbewijs stappen op de actiepagina in een lesauto en krijgen gesproken opdrachten van een rijinstructeur.

Cursist

Na een proefrondje begint het echte werk. Zo dient de cursist een rondje te rijden, op een straat te keren en achteruit in te parkeren. Net als in het echte verkeer zijn de straten van de Hyve Drive druk en liggen er obstakels op de loer.

Door een moment van onoplettendheid bots je bijvoorbeeld zó tegen een vriend/vriendin. Maar ook als dat gebeurt is er geen reden tot paniek: na afloop van de rijles is er de mogelijkheid deze vrienden/vriendinnen een ‘excuusmail’ te sturen.

Rijles

De Hyve Drive vergt evenals een echte rijles concentratie en vaardigheid. Voor de beste deelnemer ligt elke maand een bijzondere hoofdprijs klaar: 1.500 euro te besteden bij een van de aangesloten rijscholen. De actie loopt tot en met 31 december 2011. Elke Hyver van 17 jaar of ouder kan zo vaak hij/zij wil achter het stuur kruipen voor de Hyve Drive.

Volkswagen Rijbewijs
Volkswagen Rijbewijs is een internetplatform (www.volkswagenrijbewijs.nl) dat zich richt op jongeren die op het punt staan hun rijbewijs te halen. Volkswagen Rijbewijs loodst cursisten op een gemakkelijke, veilige en voordelige manier naar het rijbewijs.

Rijscholen

Via een van de 700 aangesloten rijscholen maken deelnemers kans op gratis rijlessen, kunnen ze hun complete theoriecursus online volgen en is er de mogelijkheid een veiligheidscursus te doen.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Hyve Drive is nieuwe rijlesgame van Volkswagen Rijbewijs | RijschoolPro
Volkswagen Rijbewijs, Hyve Drive, spel, rijles

Hyve Drive is nieuwe rijlesgame van Volkswagen Rijbewijs

LEUSDEN – Hyvers vanaf 17 jaar kunnen nu online voor hun rijlessen oefenen met de Hyve Drive van Volkswagen Rijbewijs. Hierbij bestuurt de deelnemer een lesauto door een stratenplan opgebouwd uit zijn/haar profielvrienden. Doel is de rijoefeningen zo snel mogelijk en ‘schadeloos’ te voltooien. Deelnemers kunnen maandelijks een rijlespakket ter waarde van 1.500 euro winnen.

Deelnemers aan de Hyve Drive van Volkwagen Rijbewijs stappen op de actiepagina in een lesauto en krijgen gesproken opdrachten van een rijinstructeur.

Cursist

Na een proefrondje begint het echte werk. Zo dient de cursist een rondje te rijden, op een straat te keren en achteruit in te parkeren. Net als in het echte verkeer zijn de straten van de Hyve Drive druk en liggen er obstakels op de loer.

Door een moment van onoplettendheid bots je bijvoorbeeld zó tegen een vriend/vriendin. Maar ook als dat gebeurt is er geen reden tot paniek: na afloop van de rijles is er de mogelijkheid deze vrienden/vriendinnen een ‘excuusmail’ te sturen.

Rijles

De Hyve Drive vergt evenals een echte rijles concentratie en vaardigheid. Voor de beste deelnemer ligt elke maand een bijzondere hoofdprijs klaar: 1.500 euro te besteden bij een van de aangesloten rijscholen. De actie loopt tot en met 31 december 2011. Elke Hyver van 17 jaar of ouder kan zo vaak hij/zij wil achter het stuur kruipen voor de Hyve Drive.

Volkswagen Rijbewijs
Volkswagen Rijbewijs is een internetplatform (www.volkswagenrijbewijs.nl) dat zich richt op jongeren die op het punt staan hun rijbewijs te halen. Volkswagen Rijbewijs loodst cursisten op een gemakkelijke, veilige en voordelige manier naar het rijbewijs.

Rijscholen

Via een van de 700 aangesloten rijscholen maken deelnemers kans op gratis rijlessen, kunnen ze hun complete theoriecursus online volgen en is er de mogelijkheid een veiligheidscursus te doen.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.