theorie-examen, CBR, examenzaal, examenruimte

CBR scherpt examenvoorwaarden aan tegen fraude

Het CBR heeft de examenvoorwaarden aangescherpt om fraude bij examens tegen te gaan. Zo is in de voorwaarden opgenomen dat het CBR voortaan altijd aangifte doet bij de politie bij een vermoeden of daadwerkelijke constatering van fraude voor, tijdens en na het examen.

Verder is vastgesteld dat uitsluiting volgt van het examen indien geen opvolging wordt gegeven aan aanwijzingen of verzoeken van medewerkers van het CBR.

GSM tijdens CBR-examen

Ook is het kandidaten volgens de nieuwe examenvoorwaarden niet toegestaan in de examenruimte gebruik te maken van in werking zijnde GSM-apparatuur, zend- en/of ontvangstapparatuur of opname- en/of registratieapparatuur. Dit op straffe van uitsluiting van het examen.

Bekijk hier de nieuwe examenvoorwaarden

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CBR scherpt examenvoorwaarden aan tegen fraude | RijschoolPro
theorie-examen, CBR, examenzaal, examenruimte

CBR scherpt examenvoorwaarden aan tegen fraude

Het CBR heeft de examenvoorwaarden aangescherpt om fraude bij examens tegen te gaan. Zo is in de voorwaarden opgenomen dat het CBR voortaan altijd aangifte doet bij de politie bij een vermoeden of daadwerkelijke constatering van fraude voor, tijdens en na het examen.

Verder is vastgesteld dat uitsluiting volgt van het examen indien geen opvolging wordt gegeven aan aanwijzingen of verzoeken van medewerkers van het CBR.

GSM tijdens CBR-examen

Ook is het kandidaten volgens de nieuwe examenvoorwaarden niet toegestaan in de examenruimte gebruik te maken van in werking zijnde GSM-apparatuur, zend- en/of ontvangstapparatuur of opname- en/of registratieapparatuur. Dit op straffe van uitsluiting van het examen.

Bekijk hier de nieuwe examenvoorwaarden

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.