rijschool, Amir, Den Bosch

Video: Rijschool Amir in aflevering ‘Onbekend Den Bosch’

Rijschool Amir uit Den Bosch is te zien in een uitzending van ‘Onbekend Den Bosch’ van het Brabants Dablad. Voor de serie ‘Over de Drempel’ bezoekt verslaggeefster Milou buitenlandse ondernemingen in Den Bosch.

‘Onbekend Den Bosch’ is een korte internetserie van de regionale krant. In deze aflevering neemt een korte rijles bij Amir. De Bosche rijschool heeft een slagingspercentage van 71-75% met een aantal van ’tot 40 examens’.

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Video: Rijschool Amir in aflevering ‘Onbekend Den Bosch’ | RijschoolPro
rijschool, Amir, Den Bosch

Video: Rijschool Amir in aflevering ‘Onbekend Den Bosch’

Rijschool Amir uit Den Bosch is te zien in een uitzending van ‘Onbekend Den Bosch’ van het Brabants Dablad. Voor de serie ‘Over de Drempel’ bezoekt verslaggeefster Milou buitenlandse ondernemingen in Den Bosch.

‘Onbekend Den Bosch’ is een korte internetserie van de regionale krant. In deze aflevering neemt een korte rijles bij Amir. De Bosche rijschool heeft een slagingspercentage van 71-75% met een aantal van ’tot 40 examens’.

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.