FC Twente, stadion, instorten dak, politie

CBR verplaatste AVB-examens bij FC Twente vóór ongeluk

Het CBR heeft de locatie voor AVB-examens bij het stadion van FC Twente donderdagochtend verplaatst naar de nabijgelegen parkeerplaats van de ijsbaan. Dit kwam vanwege overlast van de bouwwerkzaamheden bij het stadion van FC Twente. De verplaatsing was al gebeurd voordat een deel van het stadion is ingestort op donderdag.

Rond het middaguur stortte op die dag een in aanbouw zijnde deel van het stadion in. Daarop werd het terrein rond het stadion afgezet door politie en brandweer. Dat had gevolgen voor de aanrijroutes naar het alternatieve AVB-terrein.

Over deze ontwikkelingen hebben de examinatoren de desbetreffende rijscholen ingelicht. Dankzij de medewerking van alle betrokkenen konden de AVB-examens op 7 juli doorgang vinden. Verdere informatie over de locatie voor de AVB-examens in de komende weken in Enschede volgt zo spoedig mogelijk, zo meldt het CBR.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CBR verplaatste AVB-examens bij FC Twente vóór ongeluk | RijschoolPro
FC Twente, stadion, instorten dak, politie

CBR verplaatste AVB-examens bij FC Twente vóór ongeluk

Het CBR heeft de locatie voor AVB-examens bij het stadion van FC Twente donderdagochtend verplaatst naar de nabijgelegen parkeerplaats van de ijsbaan. Dit kwam vanwege overlast van de bouwwerkzaamheden bij het stadion van FC Twente. De verplaatsing was al gebeurd voordat een deel van het stadion is ingestort op donderdag.

Rond het middaguur stortte op die dag een in aanbouw zijnde deel van het stadion in. Daarop werd het terrein rond het stadion afgezet door politie en brandweer. Dat had gevolgen voor de aanrijroutes naar het alternatieve AVB-terrein.

Over deze ontwikkelingen hebben de examinatoren de desbetreffende rijscholen ingelicht. Dankzij de medewerking van alle betrokkenen konden de AVB-examens op 7 juli doorgang vinden. Verdere informatie over de locatie voor de AVB-examens in de komende weken in Enschede volgt zo spoedig mogelijk, zo meldt het CBR.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.