begeleid rijden, 2toDrive, coach

Plaats als rijschool je cursus voor de coach op 2toDrive.nl

Rijscholen krijgen nu de mogelijkheid om eigen 2toDrive-initiatieven te plaatsen op de website www.2toDrive.nl. Zo kunnen rijscholen ideeën uitwisselen en coaches op weg helpen, bijvoorbeeld als het gaat om het coachen van de coach.

“We merken dat er veel rijscholen zijn die iets extra’s gaan doen voor coaches, bijvoorbeeld een speciale coach-cursus”, vertelt Merel Lankhorst van Team 2toDrive.

Rijlessen

“Sommige rijscholen betrekken de coaches straks bij de rijlessen van de jongeren. Er ontstaan dus verschillende initiatieven om de coach te gaan coachen. Rijscholen die wat extra’s gaan doen voor coaches kunnen dit via de pagina aan de coaches kenbaar maken”, legt Lankhorst uit.

Het is voor coaches niet verplicht om iets extra’s te doen. Iedereen die minimaal 27 jaar oud is en 5 jaar zijn rijbewijs heeft kan coach worden tijdens 2toDrive (de proef Begeleid Rijden).

Coach

Via de nieuwe pagina kunnen rijscholen laten zien wat ze gaan doen om het de coaches gemakkelijker te maken. Rijscholen kunnen hun initiatieven indienen via www.2toDrive.nl/extrasvoorcoaches

Lankhorst: “Er staan op dit moment al een paar initiatieven op de site, maar we willen natuurlijk alle rijscholen de kans geven om hun initiatief in te dienen. Hoe duidelijker de omschrijving, hoe beter een rijschool zich kan onderscheiden.”

Tip van VerkeersPro.nl: Op deze manier krijg je gratis een link naar jouw rijschool-website vanaf 2toDrive.nl. Omdat deze website beschikt over een pagerank van 6, is dat erg goed voor jouw eigen score in Google.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Plaats als rijschool je cursus voor de coach op 2toDrive.nl | RijschoolPro
begeleid rijden, 2toDrive, coach

Plaats als rijschool je cursus voor de coach op 2toDrive.nl

Rijscholen krijgen nu de mogelijkheid om eigen 2toDrive-initiatieven te plaatsen op de website www.2toDrive.nl. Zo kunnen rijscholen ideeën uitwisselen en coaches op weg helpen, bijvoorbeeld als het gaat om het coachen van de coach.

“We merken dat er veel rijscholen zijn die iets extra’s gaan doen voor coaches, bijvoorbeeld een speciale coach-cursus”, vertelt Merel Lankhorst van Team 2toDrive.

Rijlessen

“Sommige rijscholen betrekken de coaches straks bij de rijlessen van de jongeren. Er ontstaan dus verschillende initiatieven om de coach te gaan coachen. Rijscholen die wat extra’s gaan doen voor coaches kunnen dit via de pagina aan de coaches kenbaar maken”, legt Lankhorst uit.

Het is voor coaches niet verplicht om iets extra’s te doen. Iedereen die minimaal 27 jaar oud is en 5 jaar zijn rijbewijs heeft kan coach worden tijdens 2toDrive (de proef Begeleid Rijden).

Coach

Via de nieuwe pagina kunnen rijscholen laten zien wat ze gaan doen om het de coaches gemakkelijker te maken. Rijscholen kunnen hun initiatieven indienen via www.2toDrive.nl/extrasvoorcoaches

Lankhorst: “Er staan op dit moment al een paar initiatieven op de site, maar we willen natuurlijk alle rijscholen de kans geven om hun initiatief in te dienen. Hoe duidelijker de omschrijving, hoe beter een rijschool zich kan onderscheiden.”

Tip van VerkeersPro.nl: Op deze manier krijg je gratis een link naar jouw rijschool-website vanaf 2toDrive.nl. Omdat deze website beschikt over een pagerank van 6, is dat erg goed voor jouw eigen score in Google.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.