lesauto, Easy2Drive

Failliete rijschool Boudewijn overgenomen door Easy2Drive

Easy2Drive Verkeersopleidingen heeft de boedel van het failliette Verkeersopleidingen Boudewijn in Huizen overgenomen. Easy2Drive is een verkeersschool uit Mijdrecht. Alle activiteiten van Boudewijn worden per direct voortgezet vanaf het Boudewijn-adres in Huizen.

“Wij trachten een soepele overgang te realiseren voor de bestaande cursisten die aanspraak kunnen maken op de Bovag Garantiefonds Rijscholen”, licht directeur Martijn van Gerwen van Easy2Drive toe.

Rijinstructeurs

“Tevens hebben wij de intentie om met de huidige instructeurs verder te gaan bouwen aan een mooie gezonde toekomst. Wij zullen ons maximaal inspannen alle cursisten hierdoor een vertrouwde omgeving met hun vertrouwde instructeurs te bieden en verder te gaan met hun rijopleiding waar men is gebleven”, kondigt Van Gerwen aan.

Volgens het eerste faillissementsverslag zou rijschool Boudewijn volgens de bestuurder failliet zijn gegaan vanwege een terugloop van het aantal leerlingen. Het wagenpark bestond uit zestien voertuigen, verschillende categorieën. Easy2Drive heeft alle activa overgenomen voor een bedrag van 35.000 euro.

Bart Pals

Auteur: Bart Pals

6 reacties op “Failliete rijschool Boudewijn overgenomen door Easy2Drive”

willem|01.02.12|23:06

wat een geluk dat er een andere bovag rijschool deze heeft kunnen overnemen goed voor de leerlingen fijn voor de instructeurs in deze tijden niet leuk als je ineens op straat komt te staan met zo’n overschot aan instructeurs kom je niet meer aan de bak
faillisementsverslag die je nu hier boven in blauw kan lezen liegt er niet om wel raar dat kwaliteits keurmerk niet kan voorkomen dat er geen adminstratie bijgehouden wordt voor jaren verzekering in twijfel getrokken,er geen onderhoud was enz

John|01.02.12|23:23

Ik hoop inderdaad dat ze de instructeurs allemaal overnemen. Maar dit legt weer wel de kwetsbaarheid van de grote rijscholen bloot. Deze hebben veel meer onkosten dan de kleine rijscholen en dat maakt ze kwetsbaar.

Michael|02.02.12|10:06

In het faillissementsverslag staat bij 10.4 staat dat cursisten op de hoogte zijn gesteld van de doorstart door easy2drive.

In de regelementen van de BGF staat “Indien de failliete rijschool doorstart dan geldt dat leerlingen wel worden gecompenseerd maar zij mogen niet de doorgestarte rijschool als vervangende rijschool gebruiken”

Jan-Willem|02.02.12|10:16

@Michael: Het is ook geen doorstart. Deze rijschool heeft gewoon de boedel opgekocht.

Michael|02.02.12|10:26

@jan Willem
Dat klopt, maar de curator zelf heeft de leerlingen geinformeerd over een doorstart.
Trouwens 35.000 € voor zoveel voertuigen en een klantenbestand, zegt wel iets over de staat van de voertuigen.

y. van ark|10.02.12|11:28

Kijk eens naar punt 6.1 van het verslag.
Heeft niemand dit dan ooit opgemerkt???

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Failliete rijschool Boudewijn overgenomen door Easy2Drive | RijschoolPro
lesauto, Easy2Drive

Failliete rijschool Boudewijn overgenomen door Easy2Drive

Easy2Drive Verkeersopleidingen heeft de boedel van het failliette Verkeersopleidingen Boudewijn in Huizen overgenomen. Easy2Drive is een verkeersschool uit Mijdrecht. Alle activiteiten van Boudewijn worden per direct voortgezet vanaf het Boudewijn-adres in Huizen.

“Wij trachten een soepele overgang te realiseren voor de bestaande cursisten die aanspraak kunnen maken op de Bovag Garantiefonds Rijscholen”, licht directeur Martijn van Gerwen van Easy2Drive toe.

Rijinstructeurs

“Tevens hebben wij de intentie om met de huidige instructeurs verder te gaan bouwen aan een mooie gezonde toekomst. Wij zullen ons maximaal inspannen alle cursisten hierdoor een vertrouwde omgeving met hun vertrouwde instructeurs te bieden en verder te gaan met hun rijopleiding waar men is gebleven”, kondigt Van Gerwen aan.

Volgens het eerste faillissementsverslag zou rijschool Boudewijn volgens de bestuurder failliet zijn gegaan vanwege een terugloop van het aantal leerlingen. Het wagenpark bestond uit zestien voertuigen, verschillende categorieën. Easy2Drive heeft alle activa overgenomen voor een bedrag van 35.000 euro.

Bart Pals

Auteur: Bart Pals

6 reacties op “Failliete rijschool Boudewijn overgenomen door Easy2Drive”

willem|01.02.12|23:06

wat een geluk dat er een andere bovag rijschool deze heeft kunnen overnemen goed voor de leerlingen fijn voor de instructeurs in deze tijden niet leuk als je ineens op straat komt te staan met zo’n overschot aan instructeurs kom je niet meer aan de bak
faillisementsverslag die je nu hier boven in blauw kan lezen liegt er niet om wel raar dat kwaliteits keurmerk niet kan voorkomen dat er geen adminstratie bijgehouden wordt voor jaren verzekering in twijfel getrokken,er geen onderhoud was enz

John|01.02.12|23:23

Ik hoop inderdaad dat ze de instructeurs allemaal overnemen. Maar dit legt weer wel de kwetsbaarheid van de grote rijscholen bloot. Deze hebben veel meer onkosten dan de kleine rijscholen en dat maakt ze kwetsbaar.

Michael|02.02.12|10:06

In het faillissementsverslag staat bij 10.4 staat dat cursisten op de hoogte zijn gesteld van de doorstart door easy2drive.

In de regelementen van de BGF staat “Indien de failliete rijschool doorstart dan geldt dat leerlingen wel worden gecompenseerd maar zij mogen niet de doorgestarte rijschool als vervangende rijschool gebruiken”

Jan-Willem|02.02.12|10:16

@Michael: Het is ook geen doorstart. Deze rijschool heeft gewoon de boedel opgekocht.

Michael|02.02.12|10:26

@jan Willem
Dat klopt, maar de curator zelf heeft de leerlingen geinformeerd over een doorstart.
Trouwens 35.000 € voor zoveel voertuigen en een klantenbestand, zegt wel iets over de staat van de voertuigen.

y. van ark|10.02.12|11:28

Kijk eens naar punt 6.1 van het verslag.
Heeft niemand dit dan ooit opgemerkt???

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.