Rijsimulator van Green Dino op BedrijfsautoRAI bij Shell

Shell staat op de BedrijfsautoRAI 2012 met de ‘Shell experience’, een trucksimulator van simulatorproducent Green Dino. Shell is sponsor van de BedrijsautoRai en presenteert op haar stand 01.260 het brandsofmanagementsysteem Shell FuelSave Partner. Daarmee helpt Shell transportbedrijven brandstofkosten te besparen en CO2-uitstoot te verminderen.

Chauffeurs kunnen een rijstijltest afleggen in de trucksimulator en zien wat hun brandstofverbruik is vergeleken met andere chauffeurs.

Brandstofkosten

Voor transportbedrijven bedragen brandstofkosten soms bijna 30% van de operationele kosten en er is een groot gezamenlijk belang om de CO2-uitstoot van voertuigen te beperken. Shell FuelSave Partner is een brandstofmanagementsysteem op de markt dat vertankingen en voertuig- en chauffeurgegevens analyseert.

Het levert vervolgens gebruiksvriendelijke en rapportages die helpen om het brandstofverbruik van een wagenpark tot 10% te verlagen en de CO2-uitstoot te verminderen.

De BedrijfsautoRAI is van dinsdag 17 t/m zaterdag 21 april.

 

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Rijsimulator van Green Dino op BedrijfsautoRAI bij Shell | RijschoolPro

Rijsimulator van Green Dino op BedrijfsautoRAI bij Shell

Shell staat op de BedrijfsautoRAI 2012 met de ‘Shell experience’, een trucksimulator van simulatorproducent Green Dino. Shell is sponsor van de BedrijsautoRai en presenteert op haar stand 01.260 het brandsofmanagementsysteem Shell FuelSave Partner. Daarmee helpt Shell transportbedrijven brandstofkosten te besparen en CO2-uitstoot te verminderen.

Chauffeurs kunnen een rijstijltest afleggen in de trucksimulator en zien wat hun brandstofverbruik is vergeleken met andere chauffeurs.

Brandstofkosten

Voor transportbedrijven bedragen brandstofkosten soms bijna 30% van de operationele kosten en er is een groot gezamenlijk belang om de CO2-uitstoot van voertuigen te beperken. Shell FuelSave Partner is een brandstofmanagementsysteem op de markt dat vertankingen en voertuig- en chauffeurgegevens analyseert.

Het levert vervolgens gebruiksvriendelijke en rapportages die helpen om het brandstofverbruik van een wagenpark tot 10% te verlagen en de CO2-uitstoot te verminderen.

De BedrijfsautoRAI is van dinsdag 17 t/m zaterdag 21 april.

 

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.