lesbord, lesauto, rijles

Rijinstructeur voorkomt escalatie verkeersruzie Zoetermeer

Dankzij het kordate optreden van een rijinstructeur kon dinsdag 19 juni worden voorkomen dat een verkeersruzie in Zoetermeer verder escaleerde. Dat meldt de politie Haaglanden.

De rijinstructeur zag om 19.20 uur dat op de kruising Banckertstraat met de Karel Doormanlaan twee automobilisten met elkaar vochten. Hij wist beide mannen uit elkaar te halen en belde de politie.

Kenteken

Toen de agenten ter plaatse kwamen, was een van de betrokken automobilisten reeds vertrokken. Maar omdat het slachtoffer het kenteken van de auto had genoteerd, konden agenten de man achterhalen.

De politie hield vervolgens een 40-jarige Zoetermeerder in zijn woning aan. Een 17-jarige medeverdachte werd niet meer aangetroffen. De 40-jarige moest mee naar het politiebureau.

Situatie in het verkeer

De andere bestuurder (28) verklaarde dat hij door het tweetal meerdere malen op zijn hoofd was geslagen. Dit allemaal naar aanleiding van een situatie in het verkeer. De politie stelt een onderzoek in.

Auteur: Bart Pals

3 reacties op “Rijinstructeur voorkomt escalatie verkeersruzie Zoetermeer”

Wilda|28.06.12|19:31

Ik kan de heledag wel met honkbal knuppels klaar staan kan ontzettend woest worden maar blijf wijzelijk in de auto ,anders zit ik meer in de bak dan in de lesauto.
moet je niet denken dat ik laf ben want ik weet mijn mannetje wel te staan maar wat dacht je als de rijinstructeur iemand aan zijn kaak treft ik denk dat ik de leerling dan ook niet weerzie hahahahaha

Marvin "Rijschool De Wegpiraat"|28.06.12|22:24

Waarom is hier geen “Like” knop voor de reacties? Kan ‘m nu goed gebruiken…

Gerrit|29.06.12|20:43

Ik veroorzaak meestal een escalatie
zodra ik er weer eens bij een verkeerslicht naast me tref
die zit te bellen en geen richting geeft etc.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.