Scooter, simulator, rijsimulator, GreenDino, TeamAlert, brommer

Jongeren rijden op de eerste scooter-simulator van Nederland (video)

bromfiets, scooter

VIDEO – De allereerste scooter-simulator van Nederland is maandag gepresenteerd op ROC Zuid in Amsterdam. De simulator is ontwikkeld door verkeersveiligheidsorganisatie Stichting TeamAlert en leverancier van rijsimulatoren GreenDino. “We willen jongeren bewust maken van de risico’s die asociaal gedrag op een scooter met zich meebrengt”, vertelt Nard Gilsing van TeamAlert.

Bekijk de video van VerkeersProTV:

Software

De scooter-simulator is gebaseerd op software van de bekende GreenDino rijsimulatoren voor de B-rijopleiding. Jongeren kunnen punten scoren door het goed gebruiken van gevaarherkenning, snelheid, voertuigbeheersing, observatie en anticipatie, verkeersregels en het vermijden van ongelukken.

Deze week bezoekt TeamAlert scholen in 4 steden: Amsterdam, Leeuwarden, Dordrecht en Ede. De scooter-simulator is bedoeld als aanjager voor het gratis verkeersspel Scooter Elite (alleen Windows). Hierbij spelen jongeren een pizzakoerier die op een veilige manier ervoor moet zorgen dat alle pizza’s warm en op tijd op de plaats van bestemming worden gebracht.

Computer

Deze game is gebaseerd op dezelfde software als de scooter-simulator, maar kan gewoon vanaf de computer thuis gespeeld worden. Jongeren die zich veilig door het verkeer leren te bewegen, maken kans op leuke prijzen.

Bart Pals

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Jongeren rijden op de eerste scooter-simulator van Nederland (video)”

cor hoogenkamp|29.06.20|11:38

Dag, hoe kan ik het spel scooter elite downloaden?
groeten Cor.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Jongeren rijden op de eerste scooter-simulator van Nederland (video) | RijschoolPro
Scooter, simulator, rijsimulator, GreenDino, TeamAlert, brommer

Jongeren rijden op de eerste scooter-simulator van Nederland (video)

bromfiets, scooter

VIDEO – De allereerste scooter-simulator van Nederland is maandag gepresenteerd op ROC Zuid in Amsterdam. De simulator is ontwikkeld door verkeersveiligheidsorganisatie Stichting TeamAlert en leverancier van rijsimulatoren GreenDino. “We willen jongeren bewust maken van de risico’s die asociaal gedrag op een scooter met zich meebrengt”, vertelt Nard Gilsing van TeamAlert.

Bekijk de video van VerkeersProTV:

Software

De scooter-simulator is gebaseerd op software van de bekende GreenDino rijsimulatoren voor de B-rijopleiding. Jongeren kunnen punten scoren door het goed gebruiken van gevaarherkenning, snelheid, voertuigbeheersing, observatie en anticipatie, verkeersregels en het vermijden van ongelukken.

Deze week bezoekt TeamAlert scholen in 4 steden: Amsterdam, Leeuwarden, Dordrecht en Ede. De scooter-simulator is bedoeld als aanjager voor het gratis verkeersspel Scooter Elite (alleen Windows). Hierbij spelen jongeren een pizzakoerier die op een veilige manier ervoor moet zorgen dat alle pizza’s warm en op tijd op de plaats van bestemming worden gebracht.

Computer

Deze game is gebaseerd op dezelfde software als de scooter-simulator, maar kan gewoon vanaf de computer thuis gespeeld worden. Jongeren die zich veilig door het verkeer leren te bewegen, maken kans op leuke prijzen.

Bart Pals

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Jongeren rijden op de eerste scooter-simulator van Nederland (video)”

cor hoogenkamp|29.06.20|11:38

Dag, hoe kan ik het spel scooter elite downloaden?
groeten Cor.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.