CBR, sneeuw

Aantal uitgestelde examens wegens sneeuw valt relatief mee

Het heeft vannacht licht gesneeuwd in enkele plaatsen van het land. Dat betekent dat er weer CBR-praktijkexamens zijn uitgesteld. De schade valt relatief mee. Van de ingeplande 2717 examens op woensdag, waren er ’s ochtends om 9 uur in totaal 84 uitgesteld. Dat meldt het CBR op haar speciale pagina voor uitstelexamens. Daar houdt het CBR – bij slechte weersomstandigheden – driemaal daags het aantal uitgestelde praktijkexamens (inclusief toetsen) bij per dag, plaats en provincie.

De examencentra die vooralsnog last van de sneeuw hebben zijn Nijmegen, Tiel, Venlo-Blerick, Amsterdam, Zaandam, Leusden en Utrecht.

Examen

“Het CBR streeft er natuurlijk altijd naar om examens doorgang te laten vinden. Daarom bepalen we pas vlak voor het examen of het doorgaat of niet”, meldt het CBR. Het uitstel wordt vervolgens doorgegeven aan de rijopleider van de kandidaat.

Kandidaten worden dus altijd gewoon op de examenlocatie verwacht. Theorie-examens gaan wel altijd door, ongeacht de weersomstandigheden.

NB. Bovenstaande foto is een archieffoto.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Aantal uitgestelde examens wegens sneeuw valt relatief mee | RijschoolPro
CBR, sneeuw

Aantal uitgestelde examens wegens sneeuw valt relatief mee

Het heeft vannacht licht gesneeuwd in enkele plaatsen van het land. Dat betekent dat er weer CBR-praktijkexamens zijn uitgesteld. De schade valt relatief mee. Van de ingeplande 2717 examens op woensdag, waren er ’s ochtends om 9 uur in totaal 84 uitgesteld. Dat meldt het CBR op haar speciale pagina voor uitstelexamens. Daar houdt het CBR – bij slechte weersomstandigheden – driemaal daags het aantal uitgestelde praktijkexamens (inclusief toetsen) bij per dag, plaats en provincie.

De examencentra die vooralsnog last van de sneeuw hebben zijn Nijmegen, Tiel, Venlo-Blerick, Amsterdam, Zaandam, Leusden en Utrecht.

Examen

“Het CBR streeft er natuurlijk altijd naar om examens doorgang te laten vinden. Daarom bepalen we pas vlak voor het examen of het doorgaat of niet”, meldt het CBR. Het uitstel wordt vervolgens doorgegeven aan de rijopleider van de kandidaat.

Kandidaten worden dus altijd gewoon op de examenlocatie verwacht. Theorie-examens gaan wel altijd door, ongeacht de weersomstandigheden.

NB. Bovenstaande foto is een archieffoto.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.