Bovag, Rijscholen, Congres, 2012, Mercedes-Benz, Utrecht

Programma BOVAG Rijscholen Congres bekendgemaakt

BOVAG heeft het programma bekendgemaakt van het jaarlijkse BOVAG Rijscholen congres. Dat staat dit jaar in het teken van ‘Fair Ondernemen’. De brancheorganisatie belooft zich de komende jaren in te zetten om het speelveld weer gelijk te maken. Zo geeft onder meer de Belastingdienst een sessie om te laten zien wat zij doet om rijscholen die ‘zwart rijles geven’ aan te pakken.

Het BOVAG Rijscholen Congres is dit jaar op 13 mei in de Evenementenhal in Gorinchem.

Lestarieven

“Momenteel bevinden zich een aantal spelers in de markt die niet volgens de regels spelen. Zij hanteren onwaarschijnlijk lage lestarieven of werken met onbevoegde rijinstructeurs”, melden Roger Keijbeck en Frans Bastiaansen op de uitnodiging van het congres.

“BOVAG gaat voor “Fair Ondernemen!”. Dit doen we niet alleen. Onder andere de Belastingdienst staat aan onze zijde. Zij gaat verdachte rijscholen controleren op belastingfraude. Maar “Fair Ondernemen” gaat verder. Krijgt u bijvoorbeeld altijd waar u recht op heeft? Zo niet, hoe pakt u een dergelijk probleem aan?”, aldus de branchevereniging.

Programma Rijscholen Congres 2013

 • 13.00 uur Ontvangst met koffie, thee en lekkernij / bezoek bedrijvenmarkt.
 • 13.30 uur Congres deel I
 • Welkomstwoord door BOVAG bondsvoorzitter Bertho Eckhardt (tevens uw dagvoorzitter).
 • Fair ondernemen door Roger Keijbeck, voorzitter BOVAG Rijscholen.
 • Level playing field
 • BOVAG is een samenwerking aangegaan met de Belastingdienst. Strategisch adviseur, mr. Annemiek van der Klauw, praat u bij over de toezichtmaatregelen die worden genomen. De Belastingdienst beoogt hiermee o.a. concurrentievervalsing in de branche aan te pakken.
 • Samenwerking BOVAG & BMW
 • 15.00 uur Pauze op de bedrijvenmarkt
 • 15.30 uur Informatiesessies ronde 1

U kunt kiezen uit één van de onderstaande sessies:

 1. Controles Belastingdienst. Peter Goossen, projectleider van het landelijk project Autorijscholen en zijn collega Richard Buijs geven uitleg bij de eerste resultaten van de btw-controles en zullen al uw vragen beantwoorden.
 2. Debiteurenbeheer Graydon
 3. BOVAG Juridische Diensten
 4. Kennismaking BOVAG Stafdiensten
 • 16.15 uur Informatiesessies ronde 2
 • Kies wederom uit één van bovenstaande sessies.
 • 17.00 uur Pauze op de bedrijvenmarkt
 • 17.30 uur Congres deel 2
 • Online verkopen met Het Nieuwe Winkelen
 • Nieuwe leermethode
  Joep Stoker is al ruim 10 jaar gedragspsycholoog voor diverse gerenommeerde organisaties. Hij heeft het gedrag van leerlingen tijdens het rijden bestudeerd en is daarbij tot bijzondere inzichten gekomen. Joep heeft daarom een nieuwe leermethode bedacht. Aan de hand van een aantal praktische voorbeelden vertelt hij over zijn ontdekkingen en visie op het rijden.
 • 18.30 uur Buffet op de bedrijvenmarkt
 • 20.00 uur Einde

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Programma BOVAG Rijscholen Congres bekendgemaakt”

Autorijschool Bert|22.04.13|09:43

@Bovag,

Eerlijk ondernemen = Eerlijke CAO??

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Programma BOVAG Rijscholen Congres bekendgemaakt | RijschoolPro
Bovag, Rijscholen, Congres, 2012, Mercedes-Benz, Utrecht

Programma BOVAG Rijscholen Congres bekendgemaakt

BOVAG heeft het programma bekendgemaakt van het jaarlijkse BOVAG Rijscholen congres. Dat staat dit jaar in het teken van ‘Fair Ondernemen’. De brancheorganisatie belooft zich de komende jaren in te zetten om het speelveld weer gelijk te maken. Zo geeft onder meer de Belastingdienst een sessie om te laten zien wat zij doet om rijscholen die ‘zwart rijles geven’ aan te pakken.

Het BOVAG Rijscholen Congres is dit jaar op 13 mei in de Evenementenhal in Gorinchem.

Lestarieven

“Momenteel bevinden zich een aantal spelers in de markt die niet volgens de regels spelen. Zij hanteren onwaarschijnlijk lage lestarieven of werken met onbevoegde rijinstructeurs”, melden Roger Keijbeck en Frans Bastiaansen op de uitnodiging van het congres.

“BOVAG gaat voor “Fair Ondernemen!”. Dit doen we niet alleen. Onder andere de Belastingdienst staat aan onze zijde. Zij gaat verdachte rijscholen controleren op belastingfraude. Maar “Fair Ondernemen” gaat verder. Krijgt u bijvoorbeeld altijd waar u recht op heeft? Zo niet, hoe pakt u een dergelijk probleem aan?”, aldus de branchevereniging.

Programma Rijscholen Congres 2013

 • 13.00 uur Ontvangst met koffie, thee en lekkernij / bezoek bedrijvenmarkt.
 • 13.30 uur Congres deel I
 • Welkomstwoord door BOVAG bondsvoorzitter Bertho Eckhardt (tevens uw dagvoorzitter).
 • Fair ondernemen door Roger Keijbeck, voorzitter BOVAG Rijscholen.
 • Level playing field
 • BOVAG is een samenwerking aangegaan met de Belastingdienst. Strategisch adviseur, mr. Annemiek van der Klauw, praat u bij over de toezichtmaatregelen die worden genomen. De Belastingdienst beoogt hiermee o.a. concurrentievervalsing in de branche aan te pakken.
 • Samenwerking BOVAG & BMW
 • 15.00 uur Pauze op de bedrijvenmarkt
 • 15.30 uur Informatiesessies ronde 1

U kunt kiezen uit één van de onderstaande sessies:

 1. Controles Belastingdienst. Peter Goossen, projectleider van het landelijk project Autorijscholen en zijn collega Richard Buijs geven uitleg bij de eerste resultaten van de btw-controles en zullen al uw vragen beantwoorden.
 2. Debiteurenbeheer Graydon
 3. BOVAG Juridische Diensten
 4. Kennismaking BOVAG Stafdiensten
 • 16.15 uur Informatiesessies ronde 2
 • Kies wederom uit één van bovenstaande sessies.
 • 17.00 uur Pauze op de bedrijvenmarkt
 • 17.30 uur Congres deel 2
 • Online verkopen met Het Nieuwe Winkelen
 • Nieuwe leermethode
  Joep Stoker is al ruim 10 jaar gedragspsycholoog voor diverse gerenommeerde organisaties. Hij heeft het gedrag van leerlingen tijdens het rijden bestudeerd en is daarbij tot bijzondere inzichten gekomen. Joep heeft daarom een nieuwe leermethode bedacht. Aan de hand van een aantal praktische voorbeelden vertelt hij over zijn ontdekkingen en visie op het rijden.
 • 18.30 uur Buffet op de bedrijvenmarkt
 • 20.00 uur Einde

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Programma BOVAG Rijscholen Congres bekendgemaakt”

Autorijschool Bert|22.04.13|09:43

@Bovag,

Eerlijk ondernemen = Eerlijke CAO??

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.