ProMedia Group, team, VerkeersPro.nl

VerkeersPro.nl haalt 50.000 unieke bezoekers per maand

VerkeersPro.nl, het online vakblad voor de rijschoolbranche, groeit nog steeds. De website heeft voor het eerst meer dan 50.000 unieke bezoekers per maand gehaald. Inmiddels zijn er 7.500 rijinstructeurs geabonneerd op de wekelijkse nieuwsbrief. “Hiermee bevestigt VerkeersPro.nl haar leidende positie in de nieuwsvoorziening voor de rijschoolbranche”, zegt Joan Blaas, oprichter van VerkeersPro.nl.

Individuele artikelen op VerkeersPro.nl worden door duizenden rijinstructeurs gelezen. “Dagelijks informeren wij rijschoolhouders en rijinstructeurs over de ontwikkelingen binnen hun vakgebied. We maken onafhankelijk nieuws, interviews, achtergrondverhalen, reportages, onderzoeken en opinie”, licht Blaas toe.

Professionalisering rijschoolbranche

VerkeersPro.nl is opgericht in april 2009. “Ons doel is het met een open vizier verder professionaliseren van de rijschoolbranche om het ondernemersklimaat te verbeteren. Want als ondernemers op de hoogte zijn van alle zaken die spelen binnen de sector, dan kunnen zij op professionele wijze hun bedrijf runnen en inspelen op veranderende marktomstandigheden. We willen rijschoolhouders inspireren door goede voorbeelden te delen.”

De Lesauto Testdag met Rijschoolbeurs van VerkeersPro.nl is inmiddels uitgegroeid tot hét evenement voor de rijschoolbranche. Jaarlijks komen op deze dag een kleine duizend rijinstructeurs en toeleveranciers uit de rijschoolbranche bij elkaar. Via social media heeft VerkeersPro.nl inmiddels 1.764 volgers op Twitter en is de Facebookpagina door 1.051 mensen ‘geliked’.

Team VerkeersPro.nl

Het team van VerkeersPro.nl bestaat uit Joan Blaas (oprichter en directeur), Bart Pals (hoofdredacteur), Roosmarijn Dierick (redacteur), Tom van Gurp (redacteur), Marieke van Gompel (redacteur) Steven Don (techniek) en Manouk Brouwers (eventmanager).

VerkeersPro.nl maakt onderdeel uit van ProMedia Group. De vakbladen die PMG uitgeeft zijn VerkeersPro.nl (rijschoolbranche), TaxiPro.nl (taxibranche), TankPro.nl (tankstationbranche), SpoorPro.nl (spoorsector), OVPro.nl (regionaal openbaar vervoer) en BandenPro.nl (bandenbranche). Maandelijks bereikt de uitgeverij hiermee zo’n 150.000 vakmensen in de mobiliteitssector.

Lezers

“Wij willen onze trouwe lezers, partners, standhouders en brancheorganisaties van harte bedanken voor dit succes. Zonder hen was dit niet mogelijk geweest. We zien dat lezers meerdere keren per week terugkomen om ons nieuws te lezen op de site. Sommige artikelen op VerkeersPro.nl worden binnen één dag zelfs door zo’n 5.000 rijinstructeurs gelezen. Dat waarderen wij zeer”, besluit Blaas. “VerkeersPro.nl was het eerste online vakblad binnen ProMedia Group. En nog steeds onze belangrijkste.”

Bart Pals

Bekijk de VerkeersPro.nl-statistieken uit Google Analytics:

Statistieken VerkeersPro, cijfers, bezoekers, Google Analytics

Bekijk de redactie van VerkeersPro.nl:

redactie VerkeersPro.nl, ProMedia Group

Auteur: Bart Pals

4 reacties op “VerkeersPro.nl haalt 50.000 unieke bezoekers per maand”

Relis Nederland|07.02.14|12:53

Van harte gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal!

Youran van Ark|08.02.14|21:53

Netjes hoor. Gefeliciteerd!

Anette Elsenaar|09.02.14|15:21

Gefeliciteerd. Ga zo door!

Cor vd wildenberg|13.02.14|22:24

kan niet meer gemist worden
proficiat

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.