AVB-terrein Alkmaar verhuist naar Beverwijk

Het terrein voor de motorexamens voertuigbeheersing en brommobielexamens in Alkmaar gaat verhuizen naar Beverwijk. Per dinsdag 1 juli neemt het CBR daar een nieuwe locatie in gebruik. Vanaf dat moment zullen de examens aan de Industrieweg P4 worden afgenomen. Dat laat het CBR weten.

Op het huidige terrein in Alkmaar worden nog tot en met 25 juni examens afgenomen.

Voertuigbeheersing

De nieuwe AVB-locatie in Beverwijk ligt langs de A22, op zo’n 23 kilometer afstand van de huidige locatie aan de Olympiaweg 28 in Alkmaar. Het CBR moet dat terrein binnenkort verlaten, omdat de gemeente daar een andere bestemming voor heeft.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.