Demo visuele mogelijkheden nieuwe theorie-examen van Smit

Verkeersleermiddelenleverancier Smit Rijschoolservice heeft een 3D-demo gelanceerd die een idee geeft van de visuele mogelijkheden met het nieuwe ITEC-afnamesysteem. “We kregen vanuit de branche veel vragen over het uiterlijk van het nieuwe afnamesysteem. We geven dus een indicatie van hoe het theorie-examen er uit kan gaan zien”, aldus Karel Valkenburg van de leermiddelenfabrikant.

Nieuw ten opzichte van het huidige examen is dat het mogelijk is om in het menu onder in beeld door de vragen heen te bladeren. Bij het beantwoorden van de vragen kan dus het eigen tempo worden bepaald. Daarnaast is in de demo gebruik gemaakt van computer-animaties in plaats van foto’s. Tien verschillende verkeerssituaties zijn uitgewerkt.

Theorie

“Er kan nog van alles veranderen, maar hiermee lichten we een tipje van de sluier met mogelijkheden op”, zo laat Valkenburg weten. “We hebben ons gebaseerd op de meest actuele eisen die het CBR aan het nieuwe afnamesysteem heeft gesteld.”

Smit Rijschoolservice gaat vanaf de implementatie van ITEC via 3dtheorie.nl theorie-examens met een soortgelijke opmaak aanbieden. Leerlingen kunnen via die weg online individueel theorie-examens oefenen. Daarnaast zijn er twee systemen in de maak die gebruikt kunnen worden voor het geven van klassikale theorielessen, zo laat de verkeersleermiddelenuitgever weten.

Klik hier om de demo te bekijken

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Demo visuele mogelijkheden nieuwe theorie-examen van Smit | RijschoolPro

Demo visuele mogelijkheden nieuwe theorie-examen van Smit

Verkeersleermiddelenleverancier Smit Rijschoolservice heeft een 3D-demo gelanceerd die een idee geeft van de visuele mogelijkheden met het nieuwe ITEC-afnamesysteem. “We kregen vanuit de branche veel vragen over het uiterlijk van het nieuwe afnamesysteem. We geven dus een indicatie van hoe het theorie-examen er uit kan gaan zien”, aldus Karel Valkenburg van de leermiddelenfabrikant.

Nieuw ten opzichte van het huidige examen is dat het mogelijk is om in het menu onder in beeld door de vragen heen te bladeren. Bij het beantwoorden van de vragen kan dus het eigen tempo worden bepaald. Daarnaast is in de demo gebruik gemaakt van computer-animaties in plaats van foto’s. Tien verschillende verkeerssituaties zijn uitgewerkt.

Theorie

“Er kan nog van alles veranderen, maar hiermee lichten we een tipje van de sluier met mogelijkheden op”, zo laat Valkenburg weten. “We hebben ons gebaseerd op de meest actuele eisen die het CBR aan het nieuwe afnamesysteem heeft gesteld.”

Smit Rijschoolservice gaat vanaf de implementatie van ITEC via 3dtheorie.nl theorie-examens met een soortgelijke opmaak aanbieden. Leerlingen kunnen via die weg online individueel theorie-examens oefenen. Daarnaast zijn er twee systemen in de maak die gebruikt kunnen worden voor het geven van klassikale theorielessen, zo laat de verkeersleermiddelenuitgever weten.

Klik hier om de demo te bekijken

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.