CBR maakt video: ‘Zo gaat het faalangst-examen’

VIDEO – Het CBR heeft een korte voorlichtingsfilm voor kandidaten gemaakt: ‘Zo gaat het faalangst-examen’. Hierdoor kunnen kandidaten zien hoe het er tijdens een faalangs-examen aan toe gaat. “De film over het examen brengt in beeld hoe kandidaten die last hebben van extreme spanning, toch op een prettige manier kunnen afrijden”, zo stelt het CBR.

De film over het faalangst-examen volgt een half jaar na de eerste twee CBR-films over het theorie-examen en het praktijkexamen. Ook over de Tussentijdse Toets is door het CBR inmiddels een voorlichtingsfilmpje gemaakt.

Faalangst-examen

Bekijk de video: ‘Zo gaat het faalangst-examen’

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CBR maakt video: ‘Zo gaat het faalangst-examen’ | RijschoolPro

CBR maakt video: ‘Zo gaat het faalangst-examen’

VIDEO – Het CBR heeft een korte voorlichtingsfilm voor kandidaten gemaakt: ‘Zo gaat het faalangst-examen’. Hierdoor kunnen kandidaten zien hoe het er tijdens een faalangs-examen aan toe gaat. “De film over het examen brengt in beeld hoe kandidaten die last hebben van extreme spanning, toch op een prettige manier kunnen afrijden”, zo stelt het CBR.

De film over het faalangst-examen volgt een half jaar na de eerste twee CBR-films over het theorie-examen en het praktijkexamen. Ook over de Tussentijdse Toets is door het CBR inmiddels een voorlichtingsfilmpje gemaakt.

Faalangst-examen

Bekijk de video: ‘Zo gaat het faalangst-examen’

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.