CBR, examenlocatie

CBR-verhuizing naar nieuwe examenlocatie Schelluinen

Het CBR heeft een nieuwe examenlocatie in het Zuid-Hollandse Schelluinen gevonden. Niet alleen praktijkexamens, maar ook theorie-examens zullen daar naar verwachting vanaf eind dit jaar worden afgenomen. Het pand aan de Sportlaan 2a wordt voor die tijd aan de nodige verbouwingswerkzaamheden onderworpen, zo laat het CBR weten.

De nieuwe examenlocatie wordt voor intrek klaargemaakt voor de afname van theorie-examens met het nieuwe ITEC-systeem, aldus het bureau voor rijvaardigheidsbewijzen.

Examenlocatie

De nieuwe examenlocatie in Schelluinen ligt op steenworpafstand van de huidige praktijklocatie bij de voetbalkantine aan de Sportlaan 1. “In tegenstelling tot de huidige vestiging heeft het nieuwe onderkomen voldoende ruimte voor het afnemen van de theorie-examens. Bovendien past de representatieve uitstraling beter bij ons nieuwe locatiebeleid dat zich richt op het verbeteren van de dienstverlening”, zo wordt gesteld.

Het gebied voor de praktijkexamens, met de ligging nabij de autosnelwegen A15 en A27, blijft hetzelfde als in de huidige situatie.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.