CBR, examenlocatie

CBR-verhuizing naar nieuwe examenlocatie Goes

Het CBR heeft een nieuwe examenlocatie in Goes gevonden. Na de nodige verbouwingswerkzaamheden kunnen daar in het eerste kwartaal van 2015 zowel theorie- als praktijkexamens worden afgenomen, zo is de verwachting. Theorie-kandidaten doen vanaf dat moment meteen examen via het nieuwe afnamesysteem. Dat laat het CBR weten.

De nieuwe locatie is een gedeelte van het stadskantoor aan de M.A. de Ruijterlaan 2 (4461 GE) en ligt op minder dan twee kilometer afstand van de huidige locatie in het sportcentrum aan de Verrijn Stuartweg 18. Met de opening van het centrum, komt de theorie-locatie in Terneuzen te vervallen, aldus het bureau voor rijvaardigheidsbewijzen. Een exacte datum daarvoor moet nog worden vastgesteld.

Examenlocatie

De nieuwe examenlocatie in Goes heeft voldoende parkeerruimte en een gunstige ligging qua openbaar vervoer, zo stelt het CBR. “Bovendien past de representatieve uitstraling beter bij ons nieuwe locatiebeleid dat zich richt op het verbeteren van de dienstverlening.”

Het gebied voor de praktijkexamens blijft overigens hetzelfde met ligging in de buurt van de autosnelwegen A58 en A256.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CBR-verhuizing naar nieuwe examenlocatie Goes | RijschoolPro
CBR, examenlocatie

CBR-verhuizing naar nieuwe examenlocatie Goes

Het CBR heeft een nieuwe examenlocatie in Goes gevonden. Na de nodige verbouwingswerkzaamheden kunnen daar in het eerste kwartaal van 2015 zowel theorie- als praktijkexamens worden afgenomen, zo is de verwachting. Theorie-kandidaten doen vanaf dat moment meteen examen via het nieuwe afnamesysteem. Dat laat het CBR weten.

De nieuwe locatie is een gedeelte van het stadskantoor aan de M.A. de Ruijterlaan 2 (4461 GE) en ligt op minder dan twee kilometer afstand van de huidige locatie in het sportcentrum aan de Verrijn Stuartweg 18. Met de opening van het centrum, komt de theorie-locatie in Terneuzen te vervallen, aldus het bureau voor rijvaardigheidsbewijzen. Een exacte datum daarvoor moet nog worden vastgesteld.

Examenlocatie

De nieuwe examenlocatie in Goes heeft voldoende parkeerruimte en een gunstige ligging qua openbaar vervoer, zo stelt het CBR. “Bovendien past de representatieve uitstraling beter bij ons nieuwe locatiebeleid dat zich richt op het verbeteren van de dienstverlening.”

Het gebied voor de praktijkexamens blijft overigens hetzelfde met ligging in de buurt van de autosnelwegen A58 en A256.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.