CBR-verhuizing naar nieuwe examenlocatie Zwolle

Het CBR heeft een nieuwe examenlocatie in Zwolle gevonden. Het gaat om een gedeelte van een kantoorpand aan de Branderweg 3. Vanaf begin december kunnen daar theorie- en praktijkexamens worden afgenomen, zo verwacht het CBR. De locatie wordt eerst verbouwd, zodat theorie-examens meteen na de openstelling via het nieuwe systeem kunnen verlopen. 

De nieuwe examenlocatie bevindt zich nabij de nieuwe Westenhoterallee op het bedrijventerrein Voorst. Dat is binnen vijf kilometer van de huidige locatie Sporthal Stilo aan de Van Wevelinkhovenstraat 105.

Examenlocatie

Volgens het CBR bevat de nieuwe locatie voldoende parkeerruimte en is het strategisch gelegen ten opzichte van de snelweg A28. “Bovendien past de representatieve uitstraling van het duurzaam en moderne kantoorgebouw goed bij ons nieuwe locatiebeleid”, aldus het bureau voor rijvaardigheidsbewijzen.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CBR-verhuizing naar nieuwe examenlocatie Zwolle | RijschoolPro

CBR-verhuizing naar nieuwe examenlocatie Zwolle

Het CBR heeft een nieuwe examenlocatie in Zwolle gevonden. Het gaat om een gedeelte van een kantoorpand aan de Branderweg 3. Vanaf begin december kunnen daar theorie- en praktijkexamens worden afgenomen, zo verwacht het CBR. De locatie wordt eerst verbouwd, zodat theorie-examens meteen na de openstelling via het nieuwe systeem kunnen verlopen. 

De nieuwe examenlocatie bevindt zich nabij de nieuwe Westenhoterallee op het bedrijventerrein Voorst. Dat is binnen vijf kilometer van de huidige locatie Sporthal Stilo aan de Van Wevelinkhovenstraat 105.

Examenlocatie

Volgens het CBR bevat de nieuwe locatie voldoende parkeerruimte en is het strategisch gelegen ten opzichte van de snelweg A28. “Bovendien past de representatieve uitstraling van het duurzaam en moderne kantoorgebouw goed bij ons nieuwe locatiebeleid”, aldus het bureau voor rijvaardigheidsbewijzen.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.