CBR

CBR-verhuizingen in Moordrecht en Meppel

Het CBR neemt halverwege oktober een nieuwe locatie voor ‘nader onderzoeken rijvaardigheid’ in Nieuwerkerk aan den IJssel in gebruik. De huidige locatie in Moordrecht komt daarmee te vervallen. Ook in Meppel staat een CBR-verhuizing op de rol. Daar worden praktijkexamens naar verwachting vanaf het eerste kwartaal van 2015 vanuit een andere locatie afgenomen. Dat meldt het CBR.

De nader onderzoeken rijvaardigheid in Moordrecht verhuizen op maandag 13 oktober naar hotel Van der Valk aan de Parallelweg Zuid 185 in Nieuwerkerk aan den IJssel. De nieuwe locatie ligt 3,5 kilometer verwijderd van de huidige locatie, zo stelt het CBR. In Moordrecht kan het CBR binnenkort niet meer terecht vanwege gewijzigde openingstijden.

Examenlocatie

De nieuwe examenlocatie in Meppel is een ruimte op de begane grond van een kantoorpand aan de Blankenstein 230, binnen twee kilometer van de huidige locatie aan de Marktstraat. Voor de geplande intrek in het eerste kwartaal van 2015 zullen eerst verbouwingswerkzaamheden in het nieuwe pand plaatsvinden, zo laat het CBR weten.

Het nieuwe praktijk-examencentrum in Meppel bevindt zich op een bedrijventerrein nabij de snelweg A32 en heeft ruime parkeerfaciliteiten, aldus het bureau voor rijvaardigheidsbewijzen.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CBR-verhuizingen in Moordrecht en Meppel | RijschoolPro
CBR

CBR-verhuizingen in Moordrecht en Meppel

Het CBR neemt halverwege oktober een nieuwe locatie voor ‘nader onderzoeken rijvaardigheid’ in Nieuwerkerk aan den IJssel in gebruik. De huidige locatie in Moordrecht komt daarmee te vervallen. Ook in Meppel staat een CBR-verhuizing op de rol. Daar worden praktijkexamens naar verwachting vanaf het eerste kwartaal van 2015 vanuit een andere locatie afgenomen. Dat meldt het CBR.

De nader onderzoeken rijvaardigheid in Moordrecht verhuizen op maandag 13 oktober naar hotel Van der Valk aan de Parallelweg Zuid 185 in Nieuwerkerk aan den IJssel. De nieuwe locatie ligt 3,5 kilometer verwijderd van de huidige locatie, zo stelt het CBR. In Moordrecht kan het CBR binnenkort niet meer terecht vanwege gewijzigde openingstijden.

Examenlocatie

De nieuwe examenlocatie in Meppel is een ruimte op de begane grond van een kantoorpand aan de Blankenstein 230, binnen twee kilometer van de huidige locatie aan de Marktstraat. Voor de geplande intrek in het eerste kwartaal van 2015 zullen eerst verbouwingswerkzaamheden in het nieuwe pand plaatsvinden, zo laat het CBR weten.

Het nieuwe praktijk-examencentrum in Meppel bevindt zich op een bedrijventerrein nabij de snelweg A32 en heeft ruime parkeerfaciliteiten, aldus het bureau voor rijvaardigheidsbewijzen.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.