CBR

Verhuizing ‘nader onderzoeken’ binnen Vlaardingen

Het CBR neemt per 1 december een nieuwe locatie voor ‘nader onderzoeken rijvaardigheid’ in Vlaardingen in gebruik. De examens worden vanaf dat moment vanuit het Bastion Hotel aan de Mr. L.A. Kesperweg afgenomen. Dat meldt het CBR. 

Het Bastion Hotel ligt op ongeveer twee kilometer van de huidige locatie, het Campanile Hotel aan de Kethelweg 220 in Vlaardingen.

Locatie

“Op de oude locatie kunnen we vanaf december niet meer terecht”, aldus het bureau voor rijvaardigheidsbewijzen. “Op TOP-internet zijn al nader onderzoeken beschikbaar voor de nieuwe locatie”, zo wordt aangegeven.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Verhuizing ‘nader onderzoeken’ binnen Vlaardingen | RijschoolPro
CBR

Verhuizing ‘nader onderzoeken’ binnen Vlaardingen

Het CBR neemt per 1 december een nieuwe locatie voor ‘nader onderzoeken rijvaardigheid’ in Vlaardingen in gebruik. De examens worden vanaf dat moment vanuit het Bastion Hotel aan de Mr. L.A. Kesperweg afgenomen. Dat meldt het CBR. 

Het Bastion Hotel ligt op ongeveer twee kilometer van de huidige locatie, het Campanile Hotel aan de Kethelweg 220 in Vlaardingen.

Locatie

“Op de oude locatie kunnen we vanaf december niet meer terecht”, aldus het bureau voor rijvaardigheidsbewijzen. “Op TOP-internet zijn al nader onderzoeken beschikbaar voor de nieuwe locatie”, zo wordt aangegeven.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.