CBR maakt video: ‘Zo gaat het bij het vrachtauto-examen’

VIDEO – Het CBR heeft een korte voorlichtingsfilm voor kandidaten gemaakt: ‘Zo gaat het bij het vrachtauto-examen’. Hierdoor kunnen kandidaten zien hoe het er tijdens een praktijktoets voor de vrachtauto aan toe gaat. “Met deze film geven we kandidaten inzicht in het verloop van het praktijk-examen, zodat zij niet voor verrassingen komen te staan”, zo stelt het CBR.

De film over het vrachtauto-examen volgt enkele maanden na de voorlichtingsfilms over onder andere het theorie-examen en het praktijkexamen voor het B-rijbewijs. Ook over het faalangst-examen en de Tussentijdse Toets is door het CBR inmiddels een voorlichtingsfilmpje gemaakt.

Vrachtauto-examen

Bekijk hieronder de video ‘Zo gaat het bij het vrachtauto-examen’:

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CBR maakt video: ‘Zo gaat het bij het vrachtauto-examen’ | RijschoolPro

CBR maakt video: ‘Zo gaat het bij het vrachtauto-examen’

VIDEO – Het CBR heeft een korte voorlichtingsfilm voor kandidaten gemaakt: ‘Zo gaat het bij het vrachtauto-examen’. Hierdoor kunnen kandidaten zien hoe het er tijdens een praktijktoets voor de vrachtauto aan toe gaat. “Met deze film geven we kandidaten inzicht in het verloop van het praktijk-examen, zodat zij niet voor verrassingen komen te staan”, zo stelt het CBR.

De film over het vrachtauto-examen volgt enkele maanden na de voorlichtingsfilms over onder andere het theorie-examen en het praktijkexamen voor het B-rijbewijs. Ook over het faalangst-examen en de Tussentijdse Toets is door het CBR inmiddels een voorlichtingsfilmpje gemaakt.

Vrachtauto-examen

Bekijk hieronder de video ‘Zo gaat het bij het vrachtauto-examen’:

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.