Nieuw examencentrum Zwolle per december in gebruik

Het nieuwe CBR-examencentrum in Zwolle wordt op maandag 1 december in gebruik genomen. Vanaf dat moment worden de theorie- en praktijkexamens en de rijtesten voor mensen met een medische beperking vanaf de Branderweg 3 afgenomen. Kandidaten doen hun theorie-examen op touch-screen in ‘nieuwe stijl’. Dat meldt het CBR.

Vanaf de huidige locatie in de sporthal aan de Van Wevelinkhovenstraat worden op vrijdag 28 november voor het laatst praktijkexamens verreden. De laatste theorie-examens voor auto, motor en bromfiets vinden op vrijdag 12 december plaats. CCV blijft in ieder geval tot 1 april 2015 op deze locatie schriftelijke examens afnemen, aldus het CBR.

Locatie

Naast een theorie-examenzaal, een praktijkexamenzaal en een wachtruimte, heeft de nieuwe locatie op het bedrijventerrein Voorst ook een eigen ruimte voor de rijtesten. Daarnaast zijn er twee lokalen voor de EMA-, LEMA- en EMG-cursussen, zo wordt aangegeven.

Het aantal parkeerplaatsen voor de praktijkexamenkandidaten is voldoende, aldus het CBR. De theorie-examenkandidaten kunnen gebruik maken van parkeergelegenheid op zo’n tweehonderd meter afstand.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuw examencentrum Zwolle per december in gebruik | RijschoolPro

Nieuw examencentrum Zwolle per december in gebruik

Het nieuwe CBR-examencentrum in Zwolle wordt op maandag 1 december in gebruik genomen. Vanaf dat moment worden de theorie- en praktijkexamens en de rijtesten voor mensen met een medische beperking vanaf de Branderweg 3 afgenomen. Kandidaten doen hun theorie-examen op touch-screen in ‘nieuwe stijl’. Dat meldt het CBR.

Vanaf de huidige locatie in de sporthal aan de Van Wevelinkhovenstraat worden op vrijdag 28 november voor het laatst praktijkexamens verreden. De laatste theorie-examens voor auto, motor en bromfiets vinden op vrijdag 12 december plaats. CCV blijft in ieder geval tot 1 april 2015 op deze locatie schriftelijke examens afnemen, aldus het CBR.

Locatie

Naast een theorie-examenzaal, een praktijkexamenzaal en een wachtruimte, heeft de nieuwe locatie op het bedrijventerrein Voorst ook een eigen ruimte voor de rijtesten. Daarnaast zijn er twee lokalen voor de EMA-, LEMA- en EMG-cursussen, zo wordt aangegeven.

Het aantal parkeerplaatsen voor de praktijkexamenkandidaten is voldoende, aldus het CBR. De theorie-examenkandidaten kunnen gebruik maken van parkeergelegenheid op zo’n tweehonderd meter afstand.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.