Verbouwing CBR-examencentra Amsterdam en Venlo

De CBR-examencentra in Amsterdam en Venlo worden vanaf begin januari klaargemaakt voor het nieuwe theorie-afnamesysteem. Door de vernieuwde inrichting voor het aangepaste examen-proces, moet  de locatie ook klantvriendelijker worden, zo laat laat het CBR weten. Volgens planning gaan de centra eind februari open voor theorie-examens op touch-screens. De praktijk-examens, taxi-examens en rijtesten kunnen eerder die maand al vanaf de omgebouwde locaties gereden worden.

Tijdens de verbouwing van de centra kunnen theorie-kandidaten voor auto, motor en bromfiets bij een van de overige examencentra terecht, zo wordt gemeld.

Examencentrum

Tijdens de verbouwing in het examencentrum Venlo worden de praktijk-examens, taxi-examens en rijtesten vanuit een andere zaal in het huidige pand afgenomen. Het gaat om de TON-zaal in ’t Raodhoes, aldus het CBR.

In Amsterdam wijkt het bureau voor rijvaardigheidsbewijzen voor de praktijk-examens uit naar de Teleportboulevard 100 in Amsterdam. De rijtesten worden gedurende de verbouwingsperiode afgenomen vanuit de CBR-centra Leiden en Haarlem.

Locatie

Het CBR voegt daaraan toe dat voor de schriftelijke CCV-examens in Amsterdam van 5 tot en met 31 maart 2015 ook wordt uitgeweken naar de Teleportboulevard. Voor de mondelinge theorie-examens Taxi moeten kandidaten die in de hoofdstad hun examen willen afleggen naar het examencentrum van CCV aan de Hornweg 48.

Vanaf half februari 2015 kunnen kandidaten in Amsterdam voor de praktijk-examens, taxi-examens en rijtests weer gebruik maken van het centrum in nieuwe stijl. Vanwege carnaval is dat in Venlo een week later het geval, zo laat het CBR weten. Het individuele theorie-examen op touch-screens wordt op beide plaatsen vanaf eind februari 2015 afgenomen.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Verbouwing CBR-examencentra Amsterdam en Venlo | RijschoolPro

Verbouwing CBR-examencentra Amsterdam en Venlo

De CBR-examencentra in Amsterdam en Venlo worden vanaf begin januari klaargemaakt voor het nieuwe theorie-afnamesysteem. Door de vernieuwde inrichting voor het aangepaste examen-proces, moet  de locatie ook klantvriendelijker worden, zo laat laat het CBR weten. Volgens planning gaan de centra eind februari open voor theorie-examens op touch-screens. De praktijk-examens, taxi-examens en rijtesten kunnen eerder die maand al vanaf de omgebouwde locaties gereden worden.

Tijdens de verbouwing van de centra kunnen theorie-kandidaten voor auto, motor en bromfiets bij een van de overige examencentra terecht, zo wordt gemeld.

Examencentrum

Tijdens de verbouwing in het examencentrum Venlo worden de praktijk-examens, taxi-examens en rijtesten vanuit een andere zaal in het huidige pand afgenomen. Het gaat om de TON-zaal in ’t Raodhoes, aldus het CBR.

In Amsterdam wijkt het bureau voor rijvaardigheidsbewijzen voor de praktijk-examens uit naar de Teleportboulevard 100 in Amsterdam. De rijtesten worden gedurende de verbouwingsperiode afgenomen vanuit de CBR-centra Leiden en Haarlem.

Locatie

Het CBR voegt daaraan toe dat voor de schriftelijke CCV-examens in Amsterdam van 5 tot en met 31 maart 2015 ook wordt uitgeweken naar de Teleportboulevard. Voor de mondelinge theorie-examens Taxi moeten kandidaten die in de hoofdstad hun examen willen afleggen naar het examencentrum van CCV aan de Hornweg 48.

Vanaf half februari 2015 kunnen kandidaten in Amsterdam voor de praktijk-examens, taxi-examens en rijtests weer gebruik maken van het centrum in nieuwe stijl. Vanwege carnaval is dat in Venlo een week later het geval, zo laat het CBR weten. Het individuele theorie-examen op touch-screens wordt op beide plaatsen vanaf eind februari 2015 afgenomen.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.