Auto’s Lesautoverhuur bij ‘Slechtste Chauffeur van Nederland’

Lesautoverhuur.nl was maandag met twee lesauto’s te zien in de finale-aflevering van ‘De slechtste chauffeur van Nederland’. Het bedrijf uit Schijndel leverde twee Ford-lesauto’s, waarin de finalisten van het programma een roadtrip naar Parijs maakten. Tijdens de opnames voor de afsluitende aflevering zijn geen schades gereden, zo laat eigenaar Stefan van der Sanden weten. “Al ging het om de slechtste chauffeurs van Nederland, er is heel voorzichtig mee omgesprongen.”

Het is het vierde jaar op rij dat De Slechtste Chauffeur van Nederland gebruik maakte van de lesvoertuigen van Lesautoverhuur.nl. “Uiteraard is zoiets spannend. We waren dan ook toch wel blij toen de auto’s weer heelhuids terug waren.”

Chauffeur

In het RTL-programma wordt uit een groep dramatisch slechte chauffeurs de grootste brokkenpiloot gekozen. De chauffeur die er met de titel ‘De Slechtste Chauffeur Van Nederland’ vandoor gaat, raakt zijn of haar rijbewijs kwijt. Tijdens de finale-rit naar Frankrijk reden de coureurs Tim en Tom Coronel als bijrijder met de twee overgebleven chauffeurs mee om in te kunnen grijpen in gevaarlijke situaties.

Klik hier om de finale-aflevering van De Slechtste Chauffeur Van Nederland te bekijken.

Auteur: Roosmarijn Dierick

3 reacties op “Auto’s Lesautoverhuur bij ‘Slechtste Chauffeur van Nederland’”

Dennie Peereboom|09.12.14|14:22

Zozo en zijn Tim en Tom daartoe bevoegd?

Menno Sabel Foto|11.12.14|19:00

Die kandidaten hebben een rijbewijs dus het maakt niet uit of Tim en Tom er wel naast zitten of niet. Rijbewijs is niet ‘afgepakt.’ Een WRM bevoegdheid is dus niet nodig. Het is wel jammer dat er geen ervaren rijinstructeurs uit het vak in dit programma zitten. Tim en Tom zijn bekend dus dat scoort beter voor de kijkcijfers. Een goede coureur is niet automatisch een goede rijinstructeur. Daaraan kun je zien dat de programmamakers totaal geen notie van het vak hebben.

Martin Schoenmakers|28.12.14|12:12

Art. 1 wrm

b. rijonderricht: onderricht, gericht op het bijbrengen, behouden of verbeteren van de rijvaardigheid en geschiktheid om aan het verkeer deel te nemen als bestuurder van een motorrijtuig, waarvoor een rijbewijs wordt gevorderd;

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Auto’s Lesautoverhuur bij ‘Slechtste Chauffeur van Nederland’ | RijschoolPro

Auto’s Lesautoverhuur bij ‘Slechtste Chauffeur van Nederland’

Lesautoverhuur.nl was maandag met twee lesauto’s te zien in de finale-aflevering van ‘De slechtste chauffeur van Nederland’. Het bedrijf uit Schijndel leverde twee Ford-lesauto’s, waarin de finalisten van het programma een roadtrip naar Parijs maakten. Tijdens de opnames voor de afsluitende aflevering zijn geen schades gereden, zo laat eigenaar Stefan van der Sanden weten. “Al ging het om de slechtste chauffeurs van Nederland, er is heel voorzichtig mee omgesprongen.”

Het is het vierde jaar op rij dat De Slechtste Chauffeur van Nederland gebruik maakte van de lesvoertuigen van Lesautoverhuur.nl. “Uiteraard is zoiets spannend. We waren dan ook toch wel blij toen de auto’s weer heelhuids terug waren.”

Chauffeur

In het RTL-programma wordt uit een groep dramatisch slechte chauffeurs de grootste brokkenpiloot gekozen. De chauffeur die er met de titel ‘De Slechtste Chauffeur Van Nederland’ vandoor gaat, raakt zijn of haar rijbewijs kwijt. Tijdens de finale-rit naar Frankrijk reden de coureurs Tim en Tom Coronel als bijrijder met de twee overgebleven chauffeurs mee om in te kunnen grijpen in gevaarlijke situaties.

Klik hier om de finale-aflevering van De Slechtste Chauffeur Van Nederland te bekijken.

Auteur: Roosmarijn Dierick

3 reacties op “Auto’s Lesautoverhuur bij ‘Slechtste Chauffeur van Nederland’”

Dennie Peereboom|09.12.14|14:22

Zozo en zijn Tim en Tom daartoe bevoegd?

Menno Sabel Foto|11.12.14|19:00

Die kandidaten hebben een rijbewijs dus het maakt niet uit of Tim en Tom er wel naast zitten of niet. Rijbewijs is niet ‘afgepakt.’ Een WRM bevoegdheid is dus niet nodig. Het is wel jammer dat er geen ervaren rijinstructeurs uit het vak in dit programma zitten. Tim en Tom zijn bekend dus dat scoort beter voor de kijkcijfers. Een goede coureur is niet automatisch een goede rijinstructeur. Daaraan kun je zien dat de programmamakers totaal geen notie van het vak hebben.

Martin Schoenmakers|28.12.14|12:12

Art. 1 wrm

b. rijonderricht: onderricht, gericht op het bijbrengen, behouden of verbeteren van de rijvaardigheid en geschiktheid om aan het verkeer deel te nemen als bestuurder van een motorrijtuig, waarvoor een rijbewijs wordt gevorderd;

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.