Nieuw examencentrum Maastricht op 18 februari in gebruik

Het nieuwe CBR-examencentrum in Maastricht wordt op woensdag 18 februari in gebruik genomen. Vanaf het middaguur worden vanaf het gebouw Zuidpark aan het Stadionplein 34 praktijkexamens en rijtesten voor mensen met een medische beperking afgenomen. Dat laat het CBR weten. Het moment waarop ook de theorie-examens vanaf de nieuwe plek gaan plaatsvinden, wordt nog nader bepaald. 

Zodra de theorie-examens vanaf het nieuwe pand worden afgenomen, gaat dat volgens het nieuwe afnamesysteem gebeuren. Kandidaten doen dan individueel examen op een touch-screen. Voor de deelnemers aan rijtesten beschikt de locatie in Maastricht over een aparte kamer.

Locatie

Het nieuwe CBR-onderkomen in Maastricht ligt naast de huidige locatie aan het Stadionplein 12. Daar zullen de praktijkexamens op vrijdag 13 februari voor het laatst vertrekken.

Kandidaten voor het praktijk-examen B kunnen in de nieuwe situatie gebruikmaken van tien gereserveerde parkeerplaatsen op een afgesloten terrein tegenover de hoofdingang van Golden Tuliphotel Apple Park aan de Pierre de Coubertinweg. De overige kandidaten kunnen parkeren op het openbare terrein bij de Geusselt, zo meldt het CBR.

Examen

Met het nieuwe theorie-examencentrum in Maastricht vervalt het theorie-examencentrum in Heerlen (Oud Valkenhuizerstraat 2-4) na 30 maart en het theorie-examencentrum in Horn (Rijksweg 7b) na 27 maart. De praktijkexamencentra in Heerlen en Horn blijven gewoon gehandhaafd.

Auteur: Roosmarijn Dierick

1 reactie op “Nieuw examencentrum Maastricht op 18 februari in gebruik”

Henk Brauers|12.01.15|17:23

Om je een telefoontje met de Klantenservice van het CBR te besparen: Voor alle kandidaten die ingevoerd zijn met als voorkeurslocatie het oude adres moet je de oproepplaats veranderen naar de nieuwe situatie. Wordt voorlopig niet automatisch doorgevoerd in TOP!
Scheelt een hoop zoeken als je een examendatum of toetsdatum wilt reserveren. Geldt trouwens ook voor alle andere oproepplaatsen die verhuizen.
Het bericht hierover van het CBR was niet duidelijk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuw examencentrum Maastricht op 18 februari in gebruik | RijschoolPro

Nieuw examencentrum Maastricht op 18 februari in gebruik

Het nieuwe CBR-examencentrum in Maastricht wordt op woensdag 18 februari in gebruik genomen. Vanaf het middaguur worden vanaf het gebouw Zuidpark aan het Stadionplein 34 praktijkexamens en rijtesten voor mensen met een medische beperking afgenomen. Dat laat het CBR weten. Het moment waarop ook de theorie-examens vanaf de nieuwe plek gaan plaatsvinden, wordt nog nader bepaald. 

Zodra de theorie-examens vanaf het nieuwe pand worden afgenomen, gaat dat volgens het nieuwe afnamesysteem gebeuren. Kandidaten doen dan individueel examen op een touch-screen. Voor de deelnemers aan rijtesten beschikt de locatie in Maastricht over een aparte kamer.

Locatie

Het nieuwe CBR-onderkomen in Maastricht ligt naast de huidige locatie aan het Stadionplein 12. Daar zullen de praktijkexamens op vrijdag 13 februari voor het laatst vertrekken.

Kandidaten voor het praktijk-examen B kunnen in de nieuwe situatie gebruikmaken van tien gereserveerde parkeerplaatsen op een afgesloten terrein tegenover de hoofdingang van Golden Tuliphotel Apple Park aan de Pierre de Coubertinweg. De overige kandidaten kunnen parkeren op het openbare terrein bij de Geusselt, zo meldt het CBR.

Examen

Met het nieuwe theorie-examencentrum in Maastricht vervalt het theorie-examencentrum in Heerlen (Oud Valkenhuizerstraat 2-4) na 30 maart en het theorie-examencentrum in Horn (Rijksweg 7b) na 27 maart. De praktijkexamencentra in Heerlen en Horn blijven gewoon gehandhaafd.

Auteur: Roosmarijn Dierick

1 reactie op “Nieuw examencentrum Maastricht op 18 februari in gebruik”

Henk Brauers|12.01.15|17:23

Om je een telefoontje met de Klantenservice van het CBR te besparen: Voor alle kandidaten die ingevoerd zijn met als voorkeurslocatie het oude adres moet je de oproepplaats veranderen naar de nieuwe situatie. Wordt voorlopig niet automatisch doorgevoerd in TOP!
Scheelt een hoop zoeken als je een examendatum of toetsdatum wilt reserveren. Geldt trouwens ook voor alle andere oproepplaatsen die verhuizen.
Het bericht hierover van het CBR was niet duidelijk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.