CBR theorie-examen en rijvaardigheidstest bij Radio Veronica

Logo CBR. Foto ANP

Radio Veronica besteedt deze week extra aandacht aan verkeersveiligheid. Zo worden vrijdagmiddag fragmenten gepresenteerd van de rijvaardigheidstest die presentatoren Jeroen van Inkel en Nicky Verhagen hebben afgelegd bij een CBR-examinator. De beelden hiervan staan na afloop van de radio-uitzending op de website van de zender, zo meldt het CBR.

Het CBR werkte donderdag tevens mee aan een uitzending over verkeerstheorie. In de studio werden de twee DJ’s en tevens rijbewijsbezitters vijf verschillende theorievragen gesteld die ze vervolgens goed moesten beantwoorden. Een medewerkster van het bureau voor rijvaardigheidsbewijzen gaf vervolgens tekst en uitleg.

Verkeersveiligheid

Klik hier om het fragment te beluisteren van de theorie-test die de twee Radio Veronica DJ’s in hun eigen uitzending aflegden.

De laatste thema-uitzending van het programma Van Inkel in de Middag met het thema over ‘verkeersveiligheid’ wordt vanavond tussen 16 en 19 uur uitgezonden.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.