Beelden rijvaardigheidstest dj’s Radio Veronica online

De dj’s van het radioprogramma ‘Van Inkel in de Middag’ hebben opnieuw een rijvaardigheidstest gedaan bij een examinator van het CBR. Jeroen van Inkel en Nicky Verhagen, allebei al in het bezit van het autorijbewijs, zochten op die manier antwoord op de vraag ‘Wie kunnen het beste autorijden: de mannen of de vrouwen?’. De beelden van hun rijvaardigheidstests staan inmiddels online.

Radio Veronica besteedde vorige week extra aandacht aan verkeersveiligheid. Vrijdagochtend werd in de studio een kort theorie-examen gehouden, bestaande uit vijf vragen. Een medewerkster van het bureau voor rijvaardigheidsbewijzen gaf vervolgens tekst en uitleg. Onder het toeziend oog van examinator Jan Willem Meerdink besloten de dj’s ’s middags de strijd tussen de seksen tijdens hun praktijkritten.

Examen

Van zowel de theorietoets als de praktijktest zijn video- en geluidsfragmenten gemaakt. Hierin wordt tevens de uitslag bekendgemaakt.

Bekijk hieronder een compilatie van de twee examens:

Beluister hieronder de geluidsfragmenten bij de praktijkritten:

Klik hier voor het radio-fragment van de rijvaardigheidstest

Klik hier voor het radio-fragment van de uitslag

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Beelden rijvaardigheidstest dj’s Radio Veronica online | RijschoolPro

Beelden rijvaardigheidstest dj’s Radio Veronica online

De dj’s van het radioprogramma ‘Van Inkel in de Middag’ hebben opnieuw een rijvaardigheidstest gedaan bij een examinator van het CBR. Jeroen van Inkel en Nicky Verhagen, allebei al in het bezit van het autorijbewijs, zochten op die manier antwoord op de vraag ‘Wie kunnen het beste autorijden: de mannen of de vrouwen?’. De beelden van hun rijvaardigheidstests staan inmiddels online.

Radio Veronica besteedde vorige week extra aandacht aan verkeersveiligheid. Vrijdagochtend werd in de studio een kort theorie-examen gehouden, bestaande uit vijf vragen. Een medewerkster van het bureau voor rijvaardigheidsbewijzen gaf vervolgens tekst en uitleg. Onder het toeziend oog van examinator Jan Willem Meerdink besloten de dj’s ’s middags de strijd tussen de seksen tijdens hun praktijkritten.

Examen

Van zowel de theorietoets als de praktijktest zijn video- en geluidsfragmenten gemaakt. Hierin wordt tevens de uitslag bekendgemaakt.

Bekijk hieronder een compilatie van de twee examens:

Beluister hieronder de geluidsfragmenten bij de praktijkritten:

Klik hier voor het radio-fragment van de rijvaardigheidstest

Klik hier voor het radio-fragment van de uitslag

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.