CBR

Nieuw examencentrum Leeuwarden vanaf eind maart in gebruik

Het CBR heeft een nieuwe examenlocatie in Leeuwarden gevonden. Het gaat om een pand aan de Douwe Tammingawei 30. Het CBR verwacht vanaf eind maart vanaf die locatie praktijkexamens af te kunnen nemen. In de loop van april volgen de theorie-examens in nieuwe stijl. Dat meldt het CBR.

De nieuwe examenlocatie ligt op een business park aan de westkant van Leeuwarden, nabij de snelweg A31. “Dat laatste is gunstig in vergelijking met het huidige examencentrum dat zich aan de oostkant bevindt”, zo wordt aangegeven.

Examenlocatie

Naar zeggen van het CBR past de uitstraling van het modern afgewerkte kantoorgebouw daarnaast goed bij het nieuwe locatiebeleid dat zich richt op het verbeteren van de dienstverlening. Het pand moet voor ingebruikname overigens eerst nog verbouwd worden tot examenlocatie in nieuwe stijl.

Vanaf 1 april worden alle CCV-praktijkexamens, en dus ook de taxi-examens, ook vanaf een nieuwe locatie afgenomen. Die locatie ligt aan de Orionweg 10 in Leeuwarden.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuw examencentrum Leeuwarden vanaf eind maart in gebruik | RijschoolPro
CBR

Nieuw examencentrum Leeuwarden vanaf eind maart in gebruik

Het CBR heeft een nieuwe examenlocatie in Leeuwarden gevonden. Het gaat om een pand aan de Douwe Tammingawei 30. Het CBR verwacht vanaf eind maart vanaf die locatie praktijkexamens af te kunnen nemen. In de loop van april volgen de theorie-examens in nieuwe stijl. Dat meldt het CBR.

De nieuwe examenlocatie ligt op een business park aan de westkant van Leeuwarden, nabij de snelweg A31. “Dat laatste is gunstig in vergelijking met het huidige examencentrum dat zich aan de oostkant bevindt”, zo wordt aangegeven.

Examenlocatie

Naar zeggen van het CBR past de uitstraling van het modern afgewerkte kantoorgebouw daarnaast goed bij het nieuwe locatiebeleid dat zich richt op het verbeteren van de dienstverlening. Het pand moet voor ingebruikname overigens eerst nog verbouwd worden tot examenlocatie in nieuwe stijl.

Vanaf 1 april worden alle CCV-praktijkexamens, en dus ook de taxi-examens, ook vanaf een nieuwe locatie afgenomen. Die locatie ligt aan de Orionweg 10 in Leeuwarden.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.