CBR last opnieuw theorie-examens nieuwe stijl af

Theorie-examens nieuwe stijl in Barendrecht, Groningen, Haarlem, Leusden en Zwolle konden donderdagochtend niet worden afgenomen. Ditmaal lagen hieraan geen ICT-werkzaamheden van het CBR ten grondslag, maar was een plaatselijke storing bij Tele2 de oorzaak. Dat stelt het CBR. 

De theorie-examens nieuwe stijl in Rijswijk en Arnhem gingen wel door, zo wordt bevestigd. En ook de toetsen in Bergen op Zoom, Berkel Enschot en Goes werden gewoon afgenomen, zo benadrukt het CBR.

Examen

Gedupeerde kandidaten krijgen een nieuw examenmoment aangeboden, zo stelt het bureau voor rijvaardigheidsbewijzen. Leerlingen kunnen het examen via de rijschool of via Mijn CBR verplaatsen naar een ander moment.

UPDATE: De storing is sinds 13:00 uur opgelost. De theorie-examens nieuwe stijl op de getroffen examenlocaties zijn dan ook weer gestart, zo meldt het CBR. Ruim 500 examens werden als gevolg van het probleem uitgesteld.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CBR last opnieuw theorie-examens nieuwe stijl af | RijschoolPro

CBR last opnieuw theorie-examens nieuwe stijl af

Theorie-examens nieuwe stijl in Barendrecht, Groningen, Haarlem, Leusden en Zwolle konden donderdagochtend niet worden afgenomen. Ditmaal lagen hieraan geen ICT-werkzaamheden van het CBR ten grondslag, maar was een plaatselijke storing bij Tele2 de oorzaak. Dat stelt het CBR. 

De theorie-examens nieuwe stijl in Rijswijk en Arnhem gingen wel door, zo wordt bevestigd. En ook de toetsen in Bergen op Zoom, Berkel Enschot en Goes werden gewoon afgenomen, zo benadrukt het CBR.

Examen

Gedupeerde kandidaten krijgen een nieuw examenmoment aangeboden, zo stelt het bureau voor rijvaardigheidsbewijzen. Leerlingen kunnen het examen via de rijschool of via Mijn CBR verplaatsen naar een ander moment.

UPDATE: De storing is sinds 13:00 uur opgelost. De theorie-examens nieuwe stijl op de getroffen examenlocaties zijn dan ook weer gestart, zo meldt het CBR. Ruim 500 examens werden als gevolg van het probleem uitgesteld.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.