Nieuw examencentrum Goes vanaf half maart in gebruik

De nieuwe CBR-examenlocatie in Goes wordt op maandag 16 maart in gebruik genomen. Vanaf het stadskantoor aan de M.A. de Ruijterlaan 2 worden vanaf dat moment praktijkexamens afgelegd. Ook de rijtesten voor mensen met een medische beperking worden per half maart vanuit de nieuwe locatie afgenomen. De theorie-examens ‘nieuwe stijl’ volgen op een nog nader te bepalen datum. Dat laat het CBR weten.

Vanaf de huidige locatie aan de Verrijn Stuartweg 18 worden op vrijdag 13 maart de laatste praktijkexamens verreden. De laatste theorie-examens van CCV worden daar op dinsdag 24 maart afgenomen. Op donderdag 26 maart vinden er vervolgens de laatste theorie-examens voor de divisie Theorie plaats, zo wordt gemeld.

Examens

De nieuwe examenlocatie is een gedeelte van het stadskantoor, dat op nog geen twee kilometer afstand van het huidige CBR-onderkomen ligt. Het gebied voor de praktijkexamens blijft overigens hetzelfde, met de ligging nabij de autosnelwegen A58 en A256.

De nieuwe locatie krijgt naast een theorie-examenzaal in de nieuwe stijl een praktijkexamenzaal en een wachtruimte. Daarnaast wordt er een kamer voor de rijtesten gerealiseerd. De catering wordt verzorgd met behulp van automaten, zo geeft het CBR daarbij aan.

Locatie

Theorie-kandidaten kunnen tegen betaling parkeren op het grote terrein achter het stadskantoor. Voor de praktijkexamens zijn gereserveerde plekken aan de zijkant van het gebouw beschikbaar. En aan de overzijde is een speciale ruimte voor vrachtauto- en busexamens.

Met het nieuwe praktijkexamencentrum in Goes blijven de locaties in Terneuzen en Bergen op Zoon gewoon gehandhaafd. Het CBR gaat in Terneuzen wel op zoek naar een andere locatie, zo laat ze weten. Het nieuwe theorie-examencentrum in Goes maakt overigens wel dat het theorie-examencentrum in Terneuzen per 19 maart vervalt en de theorie-locatie in Bergen op Zoom per 26 maart sluit.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuw examencentrum Goes vanaf half maart in gebruik | RijschoolPro

Nieuw examencentrum Goes vanaf half maart in gebruik

De nieuwe CBR-examenlocatie in Goes wordt op maandag 16 maart in gebruik genomen. Vanaf het stadskantoor aan de M.A. de Ruijterlaan 2 worden vanaf dat moment praktijkexamens afgelegd. Ook de rijtesten voor mensen met een medische beperking worden per half maart vanuit de nieuwe locatie afgenomen. De theorie-examens ‘nieuwe stijl’ volgen op een nog nader te bepalen datum. Dat laat het CBR weten.

Vanaf de huidige locatie aan de Verrijn Stuartweg 18 worden op vrijdag 13 maart de laatste praktijkexamens verreden. De laatste theorie-examens van CCV worden daar op dinsdag 24 maart afgenomen. Op donderdag 26 maart vinden er vervolgens de laatste theorie-examens voor de divisie Theorie plaats, zo wordt gemeld.

Examens

De nieuwe examenlocatie is een gedeelte van het stadskantoor, dat op nog geen twee kilometer afstand van het huidige CBR-onderkomen ligt. Het gebied voor de praktijkexamens blijft overigens hetzelfde, met de ligging nabij de autosnelwegen A58 en A256.

De nieuwe locatie krijgt naast een theorie-examenzaal in de nieuwe stijl een praktijkexamenzaal en een wachtruimte. Daarnaast wordt er een kamer voor de rijtesten gerealiseerd. De catering wordt verzorgd met behulp van automaten, zo geeft het CBR daarbij aan.

Locatie

Theorie-kandidaten kunnen tegen betaling parkeren op het grote terrein achter het stadskantoor. Voor de praktijkexamens zijn gereserveerde plekken aan de zijkant van het gebouw beschikbaar. En aan de overzijde is een speciale ruimte voor vrachtauto- en busexamens.

Met het nieuwe praktijkexamencentrum in Goes blijven de locaties in Terneuzen en Bergen op Zoon gewoon gehandhaafd. Het CBR gaat in Terneuzen wel op zoek naar een andere locatie, zo laat ze weten. Het nieuwe theorie-examencentrum in Goes maakt overigens wel dat het theorie-examencentrum in Terneuzen per 19 maart vervalt en de theorie-locatie in Bergen op Zoom per 26 maart sluit.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.