Nieuw CBR-examencentrum Leeuwarden 30 maart in gebruik

Het nieuwe CBR-examencentrum in Leeuwarden wordt op maandag 30 maart in gebruik genomen. Vanaf het kantoor aan de Douwe Tammingawei 30 worden vanaf dat moment praktijkexamens afgelegd. Ook de rijtesten voor mensen met een medische beperking worden per 30 maart vanuit de nieuwe locatie afgenomen. De theorie-examens ‘nieuwe stijl’ volgen op een nog nader te bepalen datum. Dat meldt het CBR.

Vanaf de huidige locatie aan de Orionweg 49 in Leeuwarden zullen op vrijdag 27 maart voor het laatst praktijkexamens worden verreden. Het is nog niet bekend wanneer er de laatste theorie-examens zullen plaatsvinden.

Locatie

De nieuwe locatie krijgt naast een theorie-examenzaal in de nieuwe stijl een praktijkexamenzaal en een wachtruimte. Daarnaast wordt er een kamer voor de rijtesten gerealiseerd. De catering wordt verzorgd met behulp van automaten, zo geeft het CBR daarbij aan.

Voor de praktijkexamens zijn gereserveerde parkeerplaatsen aan de voorkant van het examencentrum beschikbaar. De overige bezoekers van het pand kunnen parkeren op de andere plekken rondom het gebouw of op het nabijgelegen terrein aan de Balthasar Bekkerwei 108.

CCV

De praktijkexamens van CCV in Leeuwarden worden vanaf 1 april afgenomen vanaf de ScanTriHal aan de Orionweg 10, zo bevestigt het CBR. Voor de theorie-examens van CCV kunnen de kandidaten vanaf een nog nader te bepalen datum ook terecht bij de CBR-locatie aan de Douwe Tammingawei 30.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuw CBR-examencentrum Leeuwarden 30 maart in gebruik | RijschoolPro

Nieuw CBR-examencentrum Leeuwarden 30 maart in gebruik

Het nieuwe CBR-examencentrum in Leeuwarden wordt op maandag 30 maart in gebruik genomen. Vanaf het kantoor aan de Douwe Tammingawei 30 worden vanaf dat moment praktijkexamens afgelegd. Ook de rijtesten voor mensen met een medische beperking worden per 30 maart vanuit de nieuwe locatie afgenomen. De theorie-examens ‘nieuwe stijl’ volgen op een nog nader te bepalen datum. Dat meldt het CBR.

Vanaf de huidige locatie aan de Orionweg 49 in Leeuwarden zullen op vrijdag 27 maart voor het laatst praktijkexamens worden verreden. Het is nog niet bekend wanneer er de laatste theorie-examens zullen plaatsvinden.

Locatie

De nieuwe locatie krijgt naast een theorie-examenzaal in de nieuwe stijl een praktijkexamenzaal en een wachtruimte. Daarnaast wordt er een kamer voor de rijtesten gerealiseerd. De catering wordt verzorgd met behulp van automaten, zo geeft het CBR daarbij aan.

Voor de praktijkexamens zijn gereserveerde parkeerplaatsen aan de voorkant van het examencentrum beschikbaar. De overige bezoekers van het pand kunnen parkeren op de andere plekken rondom het gebouw of op het nabijgelegen terrein aan de Balthasar Bekkerwei 108.

CCV

De praktijkexamens van CCV in Leeuwarden worden vanaf 1 april afgenomen vanaf de ScanTriHal aan de Orionweg 10, zo bevestigt het CBR. Voor de theorie-examens van CCV kunnen de kandidaten vanaf een nog nader te bepalen datum ook terecht bij de CBR-locatie aan de Douwe Tammingawei 30.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.