Verzekeraar schakelt zesentwintig lesvrachtauto’s in

Het gaat een prachtig plaatje opleveren, verwacht eigenaar Ernest Alvares van Veronica Verkeersschool. In opdracht van een grote verzekeraar gaat hij volgende maand in de Betuwe een evenement organiseren waarbij zesentwintig lesvrachtauto’s zijn betrokken.

“Zelfs bij het CBR hebben er nog nooit zo veel bij elkaar gestaan”, denkt Alvares. Het evenement op 21 mei in Beesd wordt georganiseerd speciaal voor de tussenpersonen met wie de verzekeraar samenwerkt.

Andere kijk op verzekeringen

De opzet is dat de dag zowel leerzaam als leuk is voor de deelnemers. De tussenpersonen krijgen de kans om zelf te gaan rijden onder begeleiding van een instructeur. Die voor de meesten ongetwijfeld eerste les in een vrachtauto geeft de tussenpersonen weer eens een heel andere kijk op autoverzekeringen, is het idee van de verzekeraar. “We gaan met zestig personen rijden op de openbare weg. We hebben daarvoor een route uitgezet in de Betuwe”, vertelt Alvares.

Om de zesentwintig lesvrachtauto’s bij elkaar te krijgen, heeft Alvares meer dan tien collega-rijscholen ingeschakeld om mee te werken aan het evenement door voertuigen en personeel in te zetten. Hij kijkt ernaar uit. “Ontzettend leuk dat zoiets binnen de rijschoolwereld gebeurt. Voor ons is het een vorm van erkenning en vakmanschap dat we hiervoor gevraagd zijn. Misschien dat het ook andere partijen op ideeën brengt.”

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Verzekeraar schakelt zesentwintig lesvrachtauto’s in | RijschoolPro

Verzekeraar schakelt zesentwintig lesvrachtauto’s in

Het gaat een prachtig plaatje opleveren, verwacht eigenaar Ernest Alvares van Veronica Verkeersschool. In opdracht van een grote verzekeraar gaat hij volgende maand in de Betuwe een evenement organiseren waarbij zesentwintig lesvrachtauto’s zijn betrokken.

“Zelfs bij het CBR hebben er nog nooit zo veel bij elkaar gestaan”, denkt Alvares. Het evenement op 21 mei in Beesd wordt georganiseerd speciaal voor de tussenpersonen met wie de verzekeraar samenwerkt.

Andere kijk op verzekeringen

De opzet is dat de dag zowel leerzaam als leuk is voor de deelnemers. De tussenpersonen krijgen de kans om zelf te gaan rijden onder begeleiding van een instructeur. Die voor de meesten ongetwijfeld eerste les in een vrachtauto geeft de tussenpersonen weer eens een heel andere kijk op autoverzekeringen, is het idee van de verzekeraar. “We gaan met zestig personen rijden op de openbare weg. We hebben daarvoor een route uitgezet in de Betuwe”, vertelt Alvares.

Om de zesentwintig lesvrachtauto’s bij elkaar te krijgen, heeft Alvares meer dan tien collega-rijscholen ingeschakeld om mee te werken aan het evenement door voertuigen en personeel in te zetten. Hij kijkt ernaar uit. “Ontzettend leuk dat zoiets binnen de rijschoolwereld gebeurt. Voor ons is het een vorm van erkenning en vakmanschap dat we hiervoor gevraagd zijn. Misschien dat het ook andere partijen op ideeën brengt.”

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.