ANWB, rijles, rijcoach, rijinstructeur, lesauto, ANWB Rijopleiding

ANWB Rijopleiding op zoek naar extra rijcoaches

ANWB Rijopleiding is dringend op zoek naar maar liefst 50 extra rijcoaches in loondienst door heel Nederland. “We zijn dit jaar 18% gegroeid en dat vraagt om meer mankracht. We zijn 2015 sterk gestart met een zeer succesvolle open dag. En op dit moment breken we weer nieuwe records met onze Zomeractie”, vertelt  marketing & e-commerce manager Jan Ronald Waanders. “De agenda’s van de huidige 300 rijcoaches dreigen overvol te raken.”

De ANWB Rijopleiding timmert flink aan de weg. Het aantal vestigingen is in twee jaar tijd gegroeid van 23 naar 49. “Daardoor verbeteren we onze landelijke dekking aanzienlijk” , zegt operationeel manager Anne-Marie van Stiphout .

Rijcoach

En die groei zorgt ervoor dat ANWB Rijopleiding op zoek is naar goede medewerkers. “We nemen niet zomaar iedereen aan. Het is belangrijk dat rijcoaches over het ANWB-DNA beschikken”, vindt van Stiphout.

“Een rijcoach bij de ANWB  is dienstverlenend en klantvriendelijk ingesteld. En werkt met ANWB-lesmateriaal om leerlingen op kwalitatief hoog niveau en gestructureerd op te leiden. Een rijcoach geeft geen instructie, maar coacht de leerling naar het gewenste resultaat.”

Leerlingen

De toestroom aan leerlingen is volgens Waanders te danken aan drie ontwikkelingen: een sterk merk en formule, meer locaties en succesvolle marketingcampagnes. Bij de huidige Zomeractie kopen leerlingen een proefles. Als ze vervolgens een pakket afnemen is deze proefles gratis, krijgen ze onder meer flinke korting, examengarantie en gratis Trefzeker-theoriepakket.

“Dat Trefzeker-theoriepakket is ontwikkeld door Smit Rijschoolservice in samenwerking met onze franchisenemers. Leerlingen die deze theorie-opleiding doorlopen, zijn echt goed voorbereid op het examen. Als ze zakken, betalen wij het theorie herexamen”, legt Waanders uit.

“De ANWB-leerlingen krijgen daarmee maximale zekerheid zowel op het praktijk- als theorie-examen. Sinds de introductie van Trefzeker Theorie 10 weken geleden hebben we inmiddels ruim 1.000 van deze opleidingen verkocht.”

Rijcoach bij ANWB Rijopleiding

ANWB Rijopleiding is op zoek naar B- rijcoaches, maar als kandidaten ook over de lesbevoegdheid BE, A en AM  beschikken is dat een pré. Waanders: “We merken dat met de groei in de opleiding categorie B, ook de andere categorieën stijgen. We kunnen het gewoon niet meer  behappen met  het huidige team van 300 rijcoaches.”

“In veel van onze vestigingen is het aantal leaseauto’s en instructeurs met 30% toegenomen de afgelopen jaren. In sommige vestigingen kunnen we zelfs spreken over een toename van 80%.”

Rijplezier

ANWB Rijopleiding wil voor haar werknemers net zo goed zijn als voor de klanten. Waanders: “We zijn een A- merk met een belofte aan de klant: ‘Rijplezier voor ’t léven’. Dat kunnen we uiteraard alleen maar waarmaken met de beste medewerkers en rijcoaches in het land.”

“We zijn een solide organisatie die, naast het bieden van garanties aan klanten, ook een betrouwbare werkgever is voor haar ambassadeurs. Want we willen dat alleen de beste rijcoaches bij ons werken. Als onze visie aanspreekt en iemand beschikt over de gevraagde competenties, dan is hij van harte welkom om snel te reageren op onze vacature.”

Bart Pals

Bekijk de vacature als rijcoach bij de ANWB Rijopleiding via: www.verkeerspro.nl/vacaturebank

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “ANWB Rijopleiding op zoek naar extra rijcoaches”

Roelof Koopman|18.06.15|14:13

Toch vreemd dat de markt verzadigd is en het aantal rijcoaches toe moet nemen?? VREEMD HOOR ANWB,maar succes!!!!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ANWB Rijopleiding op zoek naar extra rijcoaches | RijschoolPro